Kies voor Ziggo Zakelijk en ontvang tot 2 maanden gratis.
Nu met een nog hogere internetsnelheid voor de echt snelle ondernemers. Werk altijd en overal online. Thuis, op kantoor en onderweg. Ziggo is jouw partners als het gaat om zaken doen. Of je nu net bent begonnen als ZZP’er, of op weg bent naar een heel team, zowel voor kleinzakelijk, mkb en grootzakelijk klanten kun je een Ziggo abonnement op maat nemen.

Online vergaderen, streamen, uploaden, downloaden, mailen. Je doet het allemaal zonder problemen op ons krachtige GigaNet. Zo heb je met Zakelijk Internet van Ziggo altijd alles wat je als ondernemer nodig hebt.

Ziggo Zakelijk Internet

Ziggo heeft drie pakketten beschikbaar voor ondernemers:

– Start met 100 MB/s downloadsnelheid
– Complete met 500 MB/s downloadsnelheid
– Max met 1000 MB/s downloadsnelheid

Daarnaast verschilt de uploadsnelheid per pakket én het aantal ‘safe online’ licenties.

 

Zakelijke telefonie en televisie

Wanneer je op de zaak vaste telefonie of een tv-abonnement nodig hebt, kun je dit aanvullend op je zakelijke internet abonnement kiezen voor televisie en vast bellen. Er zijn twee mogelijkheden op het gebied van televisie; TV Start én TV Complete. Op het gebied van Zakelijke telefonie zijn er ook twee opties; Zakelijk vast bellen óf Hosted VOIP. Dit laatste is enkel beschikbaar wanneer je een PRO abonnement kiest en dit maakt het mogelijk om je eigen telefooncentrale te creëren.

Heeft deze pagina je geholpen?

Delen op:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven