smart wifi booster ziggo gratis

Heb je wel eens gehoord van een Ziggo wifi booster? Het is tijd dat je daar eens kennis mee gaat maken, want je wil toch ook overal in huis kunnen mailen, sharen en appen? Iedereen wil daar wel gebruik van maken en natuurlijk ook allemaal tegelijkertijd. Meestal is het zo rond het avondeten en gedurende de rest van de avond en in het weekend, iedereen is dan thuis en dan kun jij dus maar beter een goed abonnement hebben zodat je allemaal online kunt zijn. Maar wat nu als je veel isolatie hebt, betonnen muren en veel apparatuur? Deze kunnen er voor zorgen dat de verbinding langzamer wordt en dat moet voorkomen worden. Je wilt een stabiele en snelle verbinding en dat kan dankzij de Ziggo wifi boosters gerealiseerd worden. De naam doet het je misschien al vermoeden, je Wi-Fi krijgt een boost. Ze werken heel goed samen met modems en ze verbeteren je Wi-Fi signaal in het hele huis.

Stap nu over en ontvang 3 gratis smart Wifiboosters t.w.v. € 149

 

De beste Wi-Fi oplossing voor een groot bereik

wifi bereik booster bank

Natuurlijk wil je ook alleen maar het beste, dan is SmartWifi functie een goede keuze. Dit zijn 3 Smart Ziggo wifi boosters en dan verdeel je de Wi-Fi eenvoudig door je hele woning. Je kunt alles eenvoudig installeren via de app, het is helemaal draadloos en kan in ieder stopcontact geïnstalleerd worden, je hebt drie verschillende Wi-Fi punten in je woning en een sterk netwerk (mesh genoemd). Het is allemaal voorzien van een SmartWifi functie. Een goede keuze om daar ook gebruik van te willen maken want dan ontdek je pas echt hoe fijn het is om te kunnen internetten met volle snelheid, ook wanneer anderen er tegelijkertijd gebruik van maken.

Nieuwe klanten met Smart WiFi booster Wi-Fi 6

Nieuwe klanten willen uiteraard ook profiteren van de nieuwste technologie van de toekomst en dat kan met een Smart Wi-Fi startpakket met een Wi-Fi booster. Je kunt er een bestellen maar ook meerdere als je die nodig hebt in je woning. Dit kan ook gecombineerd worden met de andere smart Wi-Fi boosters. Je krijgt namelijk een krachtige wifi 6 booster, goed voor huishoudens met veel apparaten, 10% grotere wifi dekking, lagere latency bij game consoles en deze is ook voorzien van SmartWifi functie.

Kies jij de Ziggo wifi booster?

Als je ook gebruik wil maken van de Ziggo wifi boosters dan is dit jouw kans. Je kunt er nu snel voor kiezen en met een paar drukken op de knop is het allemaal geregeld. Nog deze week kun jij het gemak ervaren en dan wil je niet meer anders. Eindelijk is het dan verleden tijd met dat iedereen tegelijkertijd wil internetten en klaagt over een slechte, trage of geen verbinding met internet. Nu zal alles anders worden, gewoon bereikbaar, lekker doen op internet waar en wanneer je maar wil en wacht daar dan ook niet langer mee. Zorg dat jij ook weet wat de Ziggo wifi boosters met je doen en dan zal het binnen het gezin een stuk rustiger zijn want iedereen kan nu vooruit en hoeft niets meer te zeggen over de snelheid, want deze is prima in orde!

Heeft deze pagina je geholpen?

Delen op:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

zeventien − 5 =

Scroll naar top