Ziggo SmartWiFi modem en wifi pods

Ziggo smartwifi modem en pods

Heb je wel eens gehoord van een Ziggo wifi pods? Het is tijd dat je daar eens kennis mee gaat maken, want je wil toch ook overal in huis kunnen mailen, sharen en appen? Iedereen wil daar wel gebruik van maken en natuurlijk ook allemaal tegelijkertijd. Meestal is het zo rond het avondeten en gedurende de rest van de avond en in het weekend, iedereen is dan thuis en dan kun jij dus maar beter een goed abonnement hebben zodat je allemaal online kunt zijn. Maar wat nu als je veel isolatie hebt, betonnen muren en veel apparatuur? Deze kunnen er voor zorgen dat de verbinding langzamer wordt en dat moet voorkomen worden. Je wilt een stabiele en snelle verbinding en dat kan dankzij de Ziggo wifi pods gerealiseerd worden. Ze werken heel goed samen met je Ziggo smartwifi modem en ze verbeteren je Wi-Fi signaal in het hele huis. Het smartwifi modem schakelt automatisch naar de beste frequentie voor het beste signaal. Daarnaast verdeelt het modem de WiFi goed over de verschillende apparaten. De Wifi pods kun je optioneel bijbestellen.

Stap over naar Ziggo en ontvang een Smartwifi modem

De beste Wi-Fi oplossing voor een groot bereik

wifi bereik booster bank

Natuurlijk wil je ook alleen maar het beste, dan is het SmartWifi modem een goede keuze. Of bestel extra Ziggo Wifi pods en dan verdeel je de Wi-Fi eenvoudig door je hele woning. Je kunt alles eenvoudig installeren via de app, het is helemaal draadloos en kan in ieder stopcontact geïnstalleerd worden, je hebt zo verschillende Wi-Fi punten in je woning en een sterk netwerk (mesh genoemd). Het is allemaal voorzien van een SmartWifi functie zodat je naadloos overschakelt naar de sterkste in de buurt. Een goede keuze om daar ook gebruik van te willen maken want dan ontdek je pas echt hoe fijn het is om te kunnen internetten met volle snelheid, ook wanneer anderen er tegelijkertijd gebruik van maken.

Nieuwe klanten met Smart WiFi modem

Nieuwe klanten willen uiteraard ook profiteren van de nieuwste technologie van de toekomst en dat kan, je ontvang namelijk bij je bestelling het Smartwifi modem. Je kunt optioneel extra Wifi pods bestellen voor een grotere woning. De Wifi pods zorgen voor een goede Wifi snelheid, een grotere wifi dekking, lagere latency bij game consoles en deze zijn ook voorzien van de SmartWifi functie om eenvoudig over te schakelen naar de beste frequentie.

Kies jij de Ziggo wifi pods?

Als je ook gebruik wil maken van de Ziggo wifi pods dan is dit jouw kans. Je kunt er nu snel voor kiezen en met een paar drukken op de knop is het allemaal geregeld. Nog deze week kun jij het gemak ervaren en dan wil je niet meer anders. Eindelijk is het dan verleden tijd met dat iedereen tegelijkertijd wil internetten en klaagt over een slechte, trage of geen verbinding met internet. Nu zal alles anders worden, gewoon bereikbaar, lekker doen op internet waar en wanneer je maar wil en wacht daar dan ook niet langer mee. Zorg dat jij ook weet wat de Ziggo wifi pods met je doen en dan zal het binnen het gezin een stuk rustiger zijn want iedereen kan nu vooruit en hoeft niets meer te zeggen over de snelheid, want deze is prima in orde!

Heeft deze pagina je geholpen?

Delen op:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven