Vaste telefoon ziggo thuis bellen

Met Ziggo vaste telefoon kun je voordelig bellen naar vaste en mobiele nummers. Wil je liever onbeperkt vast bellen? Dan kan dat ook. Alleen vast bellen van Ziggo kan worden afgenomen, maar het is voordeliger wanneer je Internet en vast bellen van Ziggo combineert.

Voordelen van Ziggo vaste telefoon

Met vaste telefoon van Ziggo profiteer je van vele voordelen. Zo kun je onder andere gratis je huidige vaste telefoonnummer behouden en meenemen. Daarnaast kun je thuis voordelig bellen voor het voordelige tarief van 13 cent per minuut.

Ziggo volop bellen

Als je regelmatig de telefoon oppakt en graag in contact blijft met vrienden, familie en zakelijke contacten, overweeg dan eens de mogelijkheid van Ziggo Volop bellen. Met Ziggo Volop bellen kun je onbeperkt bellen naar zowel vaste als mobiele nummers in Nederland, waardoor je geniet van ultieme vrijheid en flexibiliteit in je communicatie. Deze handige optie is perfect voor mensen die veel gebruik maken van de telefoon en waarde hechten aan moeiteloos en zorgeloos bellen. Of het nu gaat om lange gesprekken met dierbaren of zakelijke telefonische vergaderingen, met Ziggo Volop bellen hoef je je geen zorgen te maken over de duur van je telefoongesprekken. Het biedt niet alleen gemak, maar kan ook een kosteneffectieve keuze zijn, aangezien de extra maandelijkse kosten snel worden gecompenseerd door de onbeperkte belmogelijkheden.

Ziggo vaste telefoon kosten

De kosten voor een vaste telefoonlijn bij Ziggo variƫren afhankelijk van het gekozen pakket en de specifieke behoeften van de klant. Over het algemeen biedt Ziggo verschillende pakketten aan, waaronder basispakketten voor degenen die slechts af en toe bellen, en uitgebreidere pakketten voor degenen die regelmatig lange afstanden of internationale gesprekken voeren. De kosten kunnen ook variƫren op basis van extra functies zoals voicemail, nummerweergave en andere diensten. Het is belangrijk om te weten dat hoewel Ziggo concurrerende tarieven biedt, er mogelijk extra kosten zijn zoals installatiekosten of kosten voor het overstappen van provider.

Gratis extra’s bij Ziggo vast bellen abonnement

Bestel je een Ziggo vaste telefoon abonnement dan profiteer je van vele gratis extra’s.

Driegesprek: Hiermee kun je tegelijkertijd met 3 mensen bellen.
Voicemail: Stel een voicemail in en beluister voicemails.
Anoniem bellen: Activeer de anoniem bellen functie voor meer privacy.
Doorschakelen: Laat oproepen doorschakelen naar je mobiel of een ander nummer.
Nummerweergave: Bekijk het nummer van de beller voordat je opneemt.

Kies je voor een Ziggo abonnement met alleen vast bellen? Dan ontvang je er ook gratis digitale kabeltelevisie bij.
Daarnaast krijg je toegang tot Ziggo GO om altijd en overal online TV te kijken.

Ziggo vaste telefoon

Internet + Ziggo vast bellen

Je kunt kiezen voor het losse Ziggo vast bellen abonnement, maar dan ben je minder voordelig uit dan dat je kiest voor Internet in combinatie met Vast bellen. Wanneer je wilt profiteren van de voordelen van vast bellen van Ziggo, dan kun je dus beter compleet overstappen van provider, dan dat je bij een andere provider je internet abonnement aanhoudt. Je kunt zelf je pakket samenstellen met internet + bellen of internet + TV + bellen. Online TV met Ziggo Go krijg je in ieder geval bij je pakket. Stel zelf je alles in 1 pakket samen met de onderdelen die jij wenst!

Heeft deze pagina je geholpen?

Delen op:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven