Ziggo alles in 1

ziggo alles in 1

Wat houdt Ziggo alles in 1 in? Het alles in één abonnement van Ziggo bevat internet, TV en bellen in één pakket. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om vast bellen achterwege te laten als je dit niet nodig hebt en te kiezen voor Ziggo internet en TV. Heb je geen interactief TV kastje nodig? Dan kun je ook nog kiezen voor Ziggo alleen internet. Vergelijk hieronder direct de prijzen van de alles in een pakketten en de verschillende internetsnelheden.

Ziggo compleet met internet en TV + bellen

Ziggo alleen internet

Welk Ziggo internet en TV pakket kies ik?

Er zijn 4 verschillende Ziggo alles in 1 pakketten. De keuzes die je kunt maken voor je internetsnelheid zijn:

– Start
– Complete
– Max
– Giga

Kies je voor Ziggo start, dan heb je een maximale downloadsnelheid van 50 MBit/s, kies je daarentegen voor Giga, dan heb je maar liefst internet tot 1000 Mbit per seconde! Dat is natuurlijk erg snel, maar de meeste mensen kiezen voor Complete met 250 MBit/s.

Wanneer je zelf je Ziggo alles in 1 pakket samenstelt, dan kun je ook selecteren welk TV pakket je wilt. Hierbij zijn er 3 opties; Start, Complete en Max. Bij Start en Complete heb je beide 80+ tv-zenders, alleen kun je bij Complete ook opnemen en het Movies & series gedeelte bekijken. En kies je voor het grootste pakket ‘TV Max’ dan krijg je maar liefst 125+ TV-zenders én toegang tot Movies en series XL.

Ziggo alles in 1 inclusief vast bellen?

Kies je voor een compleet Ziggo pakket inclusief vast bellen? Dan profiteer je van kraakhelder bellen met een goede stabiele verbinding via de kabel.

De kosten voor Ziggo vast bellen zijn € 0,13 per minuut, naar vaste en mobiele nummers in Nederland. Het starttarief is € 0,13.

Je betaalt nooit meer dan waarvoor je gebeld hebt, want Ziggo rekent af per seconde. Ook voicemails, drieweg gesprekken, het weergeven van telefoonnummers, doorschakelen en wisselgesprekken zijn inbegrepen in het abonnement

Volop Bellen

Bel je veel met de vaste telefoon? Dan is volop bellen een optie. Hiermee kun je namelijk onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland voor maar € 11,95 per maand. Dit betaalt zich al uit wanneer je meer dan 3 minuten per dag belt.

Glasvezel check

Ziggo alles in 1 met glasvezel

Met Ziggo glasvezel kun je profiteren van nog sneller en stabieler internet. Het internet van Ziggo is al meerdere malen uitgeroepen als beste internet uit de test door Tweakers. Wil je weten of er al een glasvezel aansluiting op jouw adres mogelijk is? Doe dan de postcodecheck en bekijk direct wat de maximaal haalbare downloadsnelheid is!

Heeft deze pagina je geholpen?

Delen op:
Scroll naar boven