Wanneer je nu Alles-in-1 Complete of Max neemt van Ziggo, dan betaal je tijdelijk geen activatiekosten. De activatiekosten zijn normaal € 19,95. Heb je ook al een Vodafone abonnement of wil je er één gaan nemen? Dan ontvang je mooie combinatievoordelen. Onderaan deze pagina kun je zien van welke voordelen je kunt profiteren.

Overstapservice van Ziggo

Wil je overstappen op een alles-in-1 pakket van Ziggo? Dan biedt Ziggo een handige overstapservice voor je aan. Het enige wat je hoeft te doen is tijdens je bestellen aangeven dat je de gratis overstapservice wil gebruiken. Zij regelen dan de overstap vanaf je huidige abonnement naar Ziggo en natuurlijk kun je gratis je bestaande telefoonnummer meenemen.

Wanneer ontvang ik het alles-in-1 pakket?

Als je vandaag bestelt, dan wordt ervoor gezorgd dat je binnen 2 weken gebruikt kunt gaan maken van het pakket. In die 2 weken tijd wordt er gewerkt aan de levering en de activatie van het pakket. Zodra je het pakket hebt besteld heb je wettelijk gezien 14 dagen bedenktijd en in deze periode mag je kosteloos de bestelling annuleren.

Ziggo Alles-in-1 Complete

Wil je meer weten over het meest gekozen alles-in-1 pakket van Ziggo genaamd Complete? Bekijk dan nu de Ziggo website met informatie over de internetsnelheid, interactieve televisie en vast bellen.