Ziggo alleen TV

Wil je alleen Ziggo TV gebruiken? Dan bieden de Ziggo alleen TV abonnementen dé uitkomst! Wil je ook online TV kijken via de Ziggo Go app op mobiel en/of via je computer? Dan heb je natuurlijk ook internet nodig. Bekijk in dat geval Internet + TV van Ziggo.

2 pakketten met alleen Ziggo TV

Ziggo alleen TV is verkrijgbaar als kabel TV of als TV start pakket. Bekijk hieronder de verschillen tussen de 2 abonnementen.

Ziggo alleen TV: Kabel

Kies je voor Ziggo alleen TV via kabel? Dan ontvang je meer dan 50 tv-zenders met een scherpe kwaliteit. Je hebt geen mediabox of afstandsbediening nodig, want je kunt gewoon de kabel in de TV pluggen en het ontvangen van digitale TV is geregeld. De zenders NPO 1, NPO 2 en NPO 3 en Ziggo sport ontvang je zelfs in HD kwaliteit. Daarnaast kun je ook meer dan 40 radiozenders beluisteren.

Meer dan 50 zenders waarvan 5 HD
(Bekijk zenderoverzicht)
Met Ziggo GO online TV kijken
40 radio zenders
Maandelijks aan te passen
Inclusief Ziggo Sport

Update 8-8-2022: Ziggo heeft helaas aangekondigd internet met Kabel TV/online TV niet meer online aan te bieden.

Ziggo TV start

Het Ziggo TV start abonnement behoort tot de basis van Ziggo interactieve TV. Je kunt naar meer dan 80 televisiezenders kijken. Hiervan is bijna de helft (36) in uitstekende HD-kwaliteit. Ook kun je naar wel 100 radiozenders luisteren. Het zenderaanbod is uitgebreid en gevarieerd. Van Nederlandse TV-zenders tot aan speciale thema zenders.

Meer dan 80+ (36 HD) zenders
(Bekijk zenderoverzicht)
Interactieve TV & terugkijken
Ziggo Sport
Online TV met Ziggo GO
Maandelijks aanpasbaar

 

Update 8-8-2022: Ziggo heeft helaas aangekondigd internet met Kabel TV/online TV niet meer online aan te bieden.

Toch liever alles in 1?

Wil je toch liever je Ziggo TV pakket combineren met internet? Dan kun je namelijk ook via je mobiel TV kijken en uiteraard gebruik maken van WiFi. Op Allesin1vergelijk kun je eenvoudig de goedkoopste provider met internet en TV vinden met de alles in 1 vergelijker.

 

Heeft deze pagina je geholpen?

Delen op:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

achttien + veertien =

Scroll naar top