Ziggo alleen internet abonnement

Heb thuis je alleen internet nodig? Kies dan voor een Ziggo internet only pakket! Een goede en snelle internetverbinding is erg belangrijk vandaag de dag. Wanneer je alleen internet van Ziggo neemt dan kun je rekenen op een betrouwbare en goede internetverbinding. De prestaties van Ziggo worden onder andere goed gewaardeerd door gebruikers van Tweakers.net, want op die site is Ziggo uitgeroepen als beste internetprovider.
Ziggo postcodecheck

Alleen internet Ziggo én Online TV

Als je een alleen internet abonnement van Ziggo voor thuis neemt krijg je gratis toegang tot Ziggo GO waarmee je via internet en via de Ziggo GO app online televisie kunt kijken. Online TV van Ziggo is erg handig want je kunt op elk apparaat TV kijken wanneer je maar wilt. Daarnaast kun je ook programma’s afspelen vanaf het begin. Oftewel je betaalt alleen voor internet, maar je krijgt er volop gratis extra’s bij.

Internetsnelheid van Ziggo

Ziggo biedt 3 pakketten met alleen internet aan. Het wifi-modem krijg je er sowieso gratis bij. Het verschil zit hem in de internetsnelheid. Het meest gekozen pakket met alleen internet zonder TV is het Complete internet pakket.

Wil je weten welke snelheid je nodig hebt? Lees dan de tips voor het kiezen van je internetsnelheid. Je kunt kiezen tussen; Start, Complete en Max:

Start (50 Mbit/s download)
Complete (250 Mbit/s download)
Max (500 Mbit/s download)

Alleen internet thuis zonder TV

Als we kijken naar een internetaansluiting van 50 MB/s dan zijn er veel providers te vinden die goedkoper zijn. Je kunt deze providers bekijken in de goedkoop internet vergelijker. Bij Ziggo krijg je daarentegen wel gratis Online TV via app en internet. Dus wanneer we kijken naar alleen internet thuis dan is Ziggo één van de goedkopere internetproviders, waarbij je ook nog online TV krijgt. Om te zien wat de goedkoopste internet abonnementen zijn op basis van de actuele maandprijzen, kun je de internet vergelijker gebruiken.