Ziggo alleen internet zonder TV en bellen

Ziggo vaste telefoon

Ziggo alleen internet abonnement

Heb thuis je alleen internet nodig? Kies dan voor een Ziggo internet only pakket! Een goede en snelle internetverbinding is erg belangrijk vandaag de dag. Wanneer je alleen internet van Ziggo neemt dan kun je rekenen op een betrouwbare en goede internetverbinding. De prestaties van Ziggo worden onder andere goed gewaardeerd door gebruikers van Tweakers.net, want op die site is Ziggo uitgeroepen als beste internetprovider.

Alleen internet Ziggo

Ziggo met alleen internet is sinds kort te bestellen zonder online TV / Ziggo GO. Dit zorgt ervoor dat het alleen internet abonnement nog voordeliger is als voorheen. Wil je toch liever ook een TV-kastje voor interactieve TV? Kies dan voor Ziggo Alles in 1.

Internetsnelheid van Ziggo

Ziggo biedt 3 pakketten met alleen internet aan. Het smartwifi-modem krijg je er sowieso gratis bij. Deze schakelt automatisch over naar de beste frequentie voor het beste signaal. En de WiFi wordt slim verdeeld over de apparaten in huis. Het verschil tussen de alleen internet abonnementen zit hem in de internetsnelheid. Het meest gekozen pakket met alleen internet zonder TV is het start pakket.

Wil je weten welke snelheid je nodig hebt? Lees dan de tips voor het kiezen van je internetsnelheid. Je kunt kiezen tussen; Start, Complete en Giga:

Start (100 Mbit/s download) (goedkoopste)
Complete (350 Mbit/s download)
Giga (1000 Mbit/s download)

Tijdelijk extra korting op Ziggo internet

Tijdens het bestellen van Ziggo internet kun je kiezen voor meerdere maanden lang 50% extra korting op de maandelijks kosten. Zo kun je extra voordelig gebruik maken van Ziggo met alleen internet. Profiteer direct van de actie om goedkoop online te gaan.

Alleen internet thuis zonder TV

Als we kijken naar een internetaansluiting van 100 MB/s dan zijn er veel providers te vinden die goedkoper zijn. Je kunt deze providers bekijken in de goedkoop internet vergelijker. Wanneer we kijken naar alleen internet thuis dan is Ziggo niet één van de goedkoopste internetproviders. Om te zien wat de internet abonnementen met de laagste prijs zijn op basis van de actuele maandprijzen, kun je de internet vergelijker gebruiken.

 

Combineer Ziggo met Vodafone mobiel voor extra voordeel

Heb je al Vodafone Mobiel op jouw adres? Of heb je net een Ziggo internet abonnement afgesloten? Dan kun je een Vodafone Start, Smart, Red of Black sim only afsluiten om te profiteren van combivoordelen. Zo kun je profiteren van dubbele data en tot € 7.50,- korting per maand op je Vodafone abonnement. Daarnaast krijg je een upgrade naar het Safe online XL pakket. Kies je liever voor een abonnement met mobiel ook dan kun je profiteren van de Vodafone + Ziggo voordelen.

Heeft deze pagina je geholpen?

Delen op:

3 gedachten over “Ziggo alleen internet zonder TV en bellen”

  1. Schandalig duur en het word zo onaantrekkelijk mogelijk gemaakt om alleen internet af te nemen. De prijs word zo hoog gezet dat je voor tv en telefoon maar 10 euro extra betaald. Maar het is natuurlijk andersom en is het bewust zodat mensen maar tv blijven afnemen.

      1. Punt is dat je in bepaalde gebieden met kabeltv afhankelijk bent van Ziggo dus je komt er nooit meer vanaf….

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven