Ziggo Internet Abonnement

Een goede en snelle internetverbinding is erg belangrijk vandaag de dag. Wanneer je alleen internet van Ziggo neemt dan kun je rekenen op een betrouwbare en goede internetverbinding. De prestaties van Ziggo worden onder andere goed gewaardeerd door gebruikers van Tweakers.net, want op die site is Ziggo uitgeroepen als beste internetprovider.
Ziggo postcodecheck

Alleen internet én Ziggo GO

Als je een internet abonnement van Ziggo neemt krijg je gratis toegang tot Ziggo GO waarmee je via internet en via de Ziggo GO app online televisie kunt kijken. Online TV van Ziggo is erg handig want je kunt op elk apparaat TV kijken wanneer je maar wilt. Daarnaast kun je ook programma’s afspelen vanaf het begin. Oftewel je betaalt voor alleen internet, maar je krijgt er volop gratis extra’s bij.

Internetsnelheid van Ziggo

Ziggo biedt 3 pakketten met alleen internet aan. Het wifi-modem krijg je er sowieso gratis bij. Het verschil zit hem in de internetsnelheid. Het meest gekozen pakket is het Complete internet pakket. De internetsnelheid van dit pakket is ook voldoende voor de meeste gezinnen. Bekijk tips voor het kiezen van je internetsnelheid. Je kunt kiezen tussen; start, complete en max:

Start (40 Mbit/s download)
Complete (200 Mbit/s download)
Max (400 Mbit/s download)

Goedkoopste abonnement met alleen internet

Als we kijken naar een internetaansluiting van 200 MB/s dan is Telfort ietwat goedkoper, maar bij Ziggo krijg je gratis Online TV via app en internet. Dus wanneer we kijken naar het abonnement met 200 MB/s internet dan is Ziggo één van de goedkopere internetproviders, waarbij je ook nog gratis extra’s krijgt. Om te zien wat de goedkoopste internet abonnementen zijn op basis van de actuele maandprijzen, kun je kijken op de pagina goedkoop internet.