XS4ALL stopt en wordt KPN wat is het alternatief?

XS4ALL korting aanbieding

Per 24-12-2021 stopt XS4ALL en gaat over in KPN. Het is dus niet meer mogelijk om een XS4ALL abonnement af te sluiten. Voor de huidige klanten blijft XS4ALL bestaan onder dezelfde naam, alleen loopt de dienstverlening uiteindelijk via KPN. Mocht er wat veranderen voor jou als klant dan ontvang je een persoonlijke e-mail. De waarden op het gebied van veiligheid en privacy blijven hetzelfde, evenals de telefonische helpdesk uit naam van XS4ALL zoals je dat nu gewend bent als klant zijnde.

Waarom stopt XS4ALL met bestaan?

KPN bundelt al sinds 2019 de krachten van een aantal merken waarmee het in Nederland opereert. Na enkele jaren is het dan zover dat er begonnen wordt met het overzetten van XS4ALL klanten naar de KPN-systemen. Hierdoor kun je niet meer via de XS4ALL webshop een abonnement bestellen.

Wat is het beste XS4ALL alternatief?

Het beste alternatief voor XS4all is Freedom internet. Dit is namelijk een jonge nieuwe provider die opgericht is met oud-medewerkers van XS4ALL. Zodra het nieuws bekend werd dat XS4ALL zou stoppen is er een crowdfunding actie opgezet voor het starten van deze nieuwe provider. Veel van de waarden van XS4ALL op het gebied van veiligheid en privacy heeft Freedom Internet overgenomen. Ze strijden namelijk echt voor veilig en vrij internet. Daarnaast kun je gebruik maken van een stabiele en snelle internetverbinding via glasvezel of DSL. Verder kun je ook nog je pakket uitbreiden met digitale tv en vast bellen om er een alles in 1 pakket van te maken.

Freedom internet

In de alinea met het beste alternatief benoemde we al Freedom internet als een goed alternatief, maar wat zijn de voordelen van deze jonge internet en alles in één provider?

  • Boven het bedrijf staat een stichting en de winst gaat hier naartoe nieuwe ontwikkelingen op het gebied van internet waar iedereen van kan profiteren.
  • Oud medewerkers van XS4ALL werken bij deze provider
  • Net als XS4ALL wordt er gestreefd naar een open, vrij en veilig internet
  • Privacy en de strijd tegen datadeling is zeer belangrijk
  • Snelle glasvezelverbinding indien beschikbaar op je postcode
  • Je wordt niet als klant gezien, maar als lid van de gemeenschap
  • Het bedrijf heeft geen winstdoelstelling en de winst gaat naar de stichting voor internet innovaties

Heeft deze pagina je geholpen?

Delen op:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven