Viaplay F1 kosten

Viaplay lanceert aanbieding op de abonnementsprijs. Wat kost Viaplay Nederland voor het kijken van Formule 1 met Max verstappen? Voorheen kon je F1 kijken via Ziggo sport, maar de rechten zijn vanaf maar 2022 niet meer in handen van Ziggo. Viaplay heeft nu de rechten in handen. Als je met Viaplay F1 wilt kijken, dan zul je een Viaplay abonnement moeten nemen, maar wat kost het nu met de Viaplay aanbieding?

Viaplay kost normaal gesproken € 13,99 per maand, maar met de Viaplay aanbieding van 25% komt dat neer op € 10.49 per maand voor een jaarabonnement.. Viaplay opzeggen kan elk moment. Dit is de goedkoopste optie, als je niet wilt overstappen naar een andere provider.

Over Viaplay Formule 1 met Nederlands commentaar

Tijdens het Viaplay formule 1 seizoen van 2022 wordt het commentaar niet meer gegeven door Olav Mol. Vanaf dit jaar wordt het commentaar gegeven door Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk. Daarnaast is Jack Plooij niet meer de pitreporter, dat is nu Stéphanie Kox geworden. Daarnaast heeft in de studio van Viaplay Amber Brantsen de regie met daarbij verschillende analisten.

Max verstappen formule 1 nederland viaplay

Max Verstappen bij Viaplay

Ben je fan van Max Verstappen? Dan ben je bij Viaplay aan het juiste adres. Naast alle F1 programma’s rondom de Grands Prix, kun je ook volop genieten van Max Verstappen. Viaplay heeft namelijk een exclusieve samenwerking met de Formule 1 coureur. Hij is dus geregeld te horen in de vorm van exclusieve interviews. Ook kun je hem zien in ‘Verstappen – Master of the track’. Dat is een serie met 22 delen waarin Max Verstappen de hoofdrol speelt. Hij geeft hierin onder meer uitleg over alle circuits en hij neemt je ook een ronde mee. Zelf zegt hij: “Ik kijk uit naar de samenwerking met Viaplay en naar het nieuwe formule 1 seizoen.”

Wat kost Viaplay bij Ziggo, KPN of T-Mobile?

Wanneer je Viaplay via je huidige alles in 1 of internetprovider neemt, dan kost Viaplay evenveel als wanneer je rechtstreeks bestelt. Ben je daarentegen van plan om over te stappen? Dan kost Viaplay minder voor de eerste paar maanden, of je kunt het zelfs meerdere maanden gratis kijken. Bekijk de Viaplay kosten en aanbiedingen bij de verschillende providers op de alles in 1 vergelijken pagina. Zo kun je eenvoudig besluiten naar welke provider je wil overstappen.

Heeft deze pagina je geholpen?

Delen op:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven