De voorwaarden die genoemd worden op deze pagina zijn van toepassing op de website allesin1vergelijk.nl. Door het bezoeken en gebruiken van de website aanvaard je deze voorwaarden. Allesin1vergelijk.nl behoudt zich het recht om wanneer nodig deze voorwaarde aan te passen of bij te stellen.

Vergelijken

De vergelijkingen die je kunt maken op allesin1vergelijk.nl op basis van je persoonlijke wensen is niet bedoeld als advies of aanbeveling. Je dient kritisch en objectief naar de gegevens te kijken en op basis van je eigen wensen en de informatie die providers aanleveren een keuze te maken. De website is puur bedoelt om je van informatie te voorzien die je zou kunnen helpen een keuze te maken, maar wij bemiddelen niet.

Bestellen

Zowel het bestellen als de afhandeling van de bestelling verloopt niet via de website van allesin1vergelijk.nl. Om deze reden kunnen wij hier dus niet aansprakelijk voor worden gesteld.

Inhoud

Alle inhoud op deze website is eigendom van allesin1vergelijk.nl en mag niet zonder toestemming worden gekopieerd en/of verspreid worden. De teksten, tips en informatie op allesin1vergelijk.nl worden met zorg geschreven en gepubliceerd, desondanks kunnen we niet garanderen dat de informatie altijd 100% correct of actueel is. De informatie die providers op hun eigen website publiceren is altijd leidend. Allesin1vergelijk.nl streeft ernaar het vergelijken van pakketten en abonnementen makkelijk te maken en ervoor te zorgen dat consumenten een geschikt en voordelig abonnement kunnen vinden.

Allesin1vergelijk.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Ook kunnen we niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en prijzen die vermeldt worden in de vergelijkers op deze website.

Verwijzingen naar de website van providers dienen ter vergemakkelijking voor het afsluiten van een abonnement bij desbetreffende provider. In ruil voor de promotie van de provider ontvangt allesin1vergelijk.nl een vergoeding. Deze vergoeding staat volledig los van de prijs die je betaalt voor je abonnement. Allesin1vergelijk.nl kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor het eventueel disfunctioneren van een provider, aangezien allesin1vergelijk.nl hier geen invloed op heeft. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot websites die niet door allesin1vergelijk.nl worden onderhouden wordt afgewezen.

Heeft deze pagina je geholpen?

Delen op:
Scroll naar boven