Viaplay abonnement formule 1 afsluiten nederland

De Scandinavische dienst Viaplay is eindelijk ook in Nederland beschikbaar. Zonder een abonnement kun je niet naar F1 kijken. Je kunt wel met Viaplay Formule 1 in Nederland kijken. Ook het darts en Premier League voetbal is alleen nog te zien met een Viaplay abonnement. Gelukkig kun je hier rechtstreeks een Viaplay abonnement afsluiten.

Wat kost een Viaplay abonnement afsluiten?

Een Viaplay abonnement afsluiten kan voor € 15,99 per maand. Tijdelijk ontvang je € 38.40 korting op een jaarabonnement.
Dat komt dan neer op € 12.79 per maand. Opzeggen is mogelijk wanneer je zelf wilt.

BONUS: Alleen in 2024 krijgen Viaplay leden toegang tot F1® TV Pro zonder extra kosten

Zo kun je een jaar abonnement afsluiten

  1. Open deze link naar Viaplay in een nieuw tabblad, zodat deze pagina openblijft
  2. Vul je e-mailadres in en bedenk een zelfgekozen wachtwoord
Viaplay account maken
  1. Bevestig dat je 18 jaar of ouder bent en klik op de roze knop ‘naar aankoop’
Viaplay kopen
  1. Selecteer je bank om via ideal te betalen
Viaplay betalen
  1. Klik op de roze knop ‘goedkeuren’
  2. Betaal vervolgens 1 cent, deze krijg je later weer terug
1 cent verificatie betaling Viaplay
  1. Vervolgens ben je ingelogd bij Viaplay en kun je de verdere stappen doorlopen
  2. Je kunt nu al het aanbod bekijken inclusief Formule 1 live streams

Wat is Viaplay Nederland?

Viaplay is een dienst van de Nordic Entertainment Group (NENT). Sinds het voorjaar van 2022 is via de nieuwe streamingdienst Viaplay een flink aantal sporten te zien. Je kunt onder andere op Viaplay Formule 1, darts, Premier League en de Duitse Bundesliga bekijken. Het abonnement kun je afsluiten via de officiële website van Viaplay.

Wie is NENT?

NENT is een Scandinavisch bedrijf dat Viaplay uitgeeft in Nederland. Het bedrijf heeft onder meer de rechten voor verschillende sportwedstrijden opgekocht. Daardoor verliezen bijvoorbeeld Ziggo Sport en RTL de rechten om Formule 1 of darts uit te zenden. Met een abonnement op Viaplay F1 kijken in Nederland kan daarentegen wel.

Voordelen Viaplay abonnement voor formule 1 kijken

Door een abonnement bij Viaplay Nederland af te nemen, heb je verschillende voordelen. Als je bijvoorbeeld een abonnement afneemt om naar Formule 1 te kijken, krijg je ook meteen toegang tot de Premier League, de Bundesliga en het darten. Op die manier betaal je een klein bedrag per maand voor toegang tot een hoop live sport.

Max Verstappen, Red Bull Racing formule 1
Max Verstappen, Red Bull Racing

Max verstappen formule 1 coureur samenwerking met Viaplay

De wereldkampioen van het Formule 1 racen Max Verstappen, heeft een exclusieve samenwerking met Viaplay voor meerdere jaren. Dat betekent dat je nog meer mee kunt krijgen van Max verstappen door de extra unieke content. Ben je fan van Formule 1 en Max Verstappen? Dan kun je haast niet anders dan een Viaplay F1 abonnement afsluiten. Je kunt onder andere documentaires zien over Max verstappen over de druk die hij ervaart om te presteren, een kijkje in zijn leven, zijn geheimen voor succes en nog veel meer! Kortom dat is echt next level formule 1 kijken.

Viaplay alternatief

Als je live naar Formule 1 wilt kijken, dan is er ook nog een alternatief voor Viaplay. Je kunt namelijk ook kiezen voor een F1 TV Pro abonnement. Hier heb je nu ook Nederlands commentaar bij. De kosten voor dit abonnement liggen een stuk lager. En je kunt ook altijd nog kiezen om het TV geluid uit te zetten en het Nederlandse commentaar van Olav Mol erbij aan te zetten via Grand Prix radio. Je kunt zelfs het geluid gelijkstellen met het beeld. Kortom een uitstekend en voordelig alternatief voor Viaplay waarbij je tevens kunt rekenen op een hoge beeldkwaliteit.

Viaplay Formule 1 Nederland bestellen

De dienst Viaplay is van een Zweeds bedrijf dat NENT heet. Viaplay is dan ook al in verschillende landen actief en is nu ook in Nederland te gebruiken. De wedstrijden van de PDC (darts), voetbal en KSW kun je vanaf nu met een Viaplay abonnement bekijken. Daarnaast krijg je ook toegang tot een aantal films en series die op het nieuwe kanaal worden uitgezonden.

Viaplay F1 races bekijken

Het abonneren op Viaplay is een van de beste manieren om live formule 1 te streamen. Naast de grand prix races kun je ook alle kwalificaties en formule 1 sprintraces bekijken. En heb je een kwalificatie of race gemist? Dan heb je de mogelijkheid om na afloop de F1 race terug te kijken wanneer het jou uitkomt.

Viaplay abonnement met korting bestellen

Wil je Viaplay Nederland bestellen? Profiteer dan van de korting om met Viaplay Formule 1 en verschillende andere sporten te bekijken zoals de premier league. Het jaar abonnement is los voor ongeveer 14 euro te verkrijgen, zolang de korting geldt.

Viaplay abonnement nemen via je provider

Het is niet nodig om de volledige prijs te betalen om toegang te krijgen tot Viaplay. Je kunt het abonnement ook afsluiten bij je bestaande diensten. Zo kun je het zenderpakket van KPN of Ziggo uitbreiden met Viaplay deze Scandinavische dienst. Omdat de providers een samenwerking zijn aangegaan met deze dienst, kun je meestal profiteren van kortingen.

Viaplay abonnement bij KPN

KPN heeft een contract afgesloten met Viaplay om de dienst door te mogen geven op televisie. Als je een televisiecontract van KPN afneemt, heb je standaard nog geen toegang tot Viaplay. Daarvoor dien je het nog apart aan te zetten, of je kunt los een Viaplay abonnement bestellen.

Viaplay bij Ziggo

Formule 1 werd jarenlang via Ziggo uitgezonden, maar Viaplay heeft de rechten nu overgenomen. Dat betekent dat je zonder deze dienst geen toegang meer hebt tot allerlei sporten, waaronder Formule 1. Gelukkig heeft ook Ziggo een overeenkomst met deze dienst, dus je kan overstappen naar Ziggo en 6 maanden lang 50% korting op je TV pakket ontvangen. Viaplay kun je eenvoudig toevoegen aan je pakket.

Viaplay app op de TV ontvanger van Youfone

Heb je rechtstreeks bij Viaplay je abonnement afgesloten? En kies je voor Youfone internet en tv of alles in 1? Sinds 1 maart kun je rechtstreeks via de app op de tv-ontvanger van Youfone inloggen bij Viaplay en eenvoudig starten met kijken. Sinds 1 maart draait de app van Viaplay ook op de TV-ontvanger van Youfone.

Formule 1 bij Viaplay

Voor veel mensen is het een interessante vraag: wie wordt de volgende wereldkampioen Formule 1? Wordt het weer Max Verstappen of toch iemand anders? Jarenlang kreeg je het antwoord via de sportzender van je alles-in-één-aanbieder. Maar dat gaat nu veranderen. Viaplay sluit je af via bijvoorbeeld KPN of Ziggo door deze zender toe te voegen aan je bestaande zenderpakket.

Viaplay Darts 2024

Niet alleen Formule 1 vind je bij Viaplay. Het moederbedrijf NENT heeft namelijk ook de rechten voor alle dartwedstrijden van de PDC gekocht. Zo kijk je naar alle grote toernooien, zoals bijvoorbeeld het Wereldkampioenschap darts en de spannende Premier League of Darts.

Voetbal: Viaplay Premier League 2024

Ook voor voetbal kun je bij de nieuwe dienst Viaplay in Nederland terecht. De dienst heeft namelijk de uitzendrechten voor de Engelse voetbalcompetitie Premier League opgekocht. Daarnaast kun je ook de Duitse voetballeague Bundesliga bekijken. Deze wedstrijden zijn onderdeel van het aanbod van Viaplay.

Inhoud van het pakket bij Viaplay

Bij Viaplay krijg je niet alleen maar Formule 1, Premier League en darts te zien. Viaplay is ook uitgerust met bijvoorbeeld films en series. Al deze content zit samengevat in één pakket. Het is belangrijk om te weten dat je deze diensten niet los af kunt sluiten; alle content is onderdeel van het pakket.

Kosten Formule 1 bij Viaplay

Viaplay kun je als los abonnement afsluiten. En als je Viaplay afsluit, profiteer je van een mooie tijdelijke aanbieding op het jaarabonnement. Normaal gesproken kost het € 13,99 per maand, maar met de korting van € 38.40 komt dat neer op € 12.79 per maand voor een jaarabonnement.

Viaplay: presentatoren en analisten

Bij een nieuwe dienst komen er ook nieuwe presentatoren en analisten. Zo zijn er een flink aantal nieuwe gezichten aangetrokken, zodat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws rondom Formule 1, darts en voetbal. De analisten leggen haarfijn uit wat de behaalde resultaten betekenen.

Nederland app voor Viaplay

Je kunt Viaplay via je bestaande zenderpakket toevoegen aan je televisie. Op die manier heb je geen nieuwe app nodig. Maar je kunt Viaplay ook los afsluiten, zodat je gebruikmaakt van de Viaplay app op bijvoorbeeld je smart TV. Er zijn al apps beschikbaar voor je smart TV zodat je altijd naar de spannendste wedstrijden van Formule 1, darts en voetbal kunt kijken.

Viaplay TV app

Hoe kan ik Viaplay op mijn tv kijken?

Er zijn verschillende manieren waarop je Viaplay op je TV kunt kijken. Je kunt Viaplay uiteraard makkelijk met de app op je telefoon of tablet kijken. Daarnaast kun je het ook op de computer of laptop kijken, maar de TV is toch een stuk makkelijker en je hebt een groter beeldscherm. Ook hiervoor zijn er meerdere mogelijkheden.

Viaplay op je Smart TV kijken

Met de onderstaande TV modellen kun je de Viaplay app op de TV installeren:

Samsung (model uit 2016 of later)
LG (model uit 2016 of later)
Sony, Philips en TLC Android TV’s

Ga naar de Play store of de App store van je televisiemerk. Installeer de Viaplay app, log in en start met kijken!

Heb je geen Smart TV, dan kun je natuurlijk een nieuwe smart televisie kopen. Let daarbij op dat het een nieuwer model van Samsung of LG is, of dat het een Android TV is, zodat je toegang hebt tot de Google Play store waarin de Viaplay app te downloaden is.

Geen Smart TV? Gebruik Chromecast of Apple TV.

Een Chromecast kopen is een goedkoper alternatief. Deze kun je in de HDMI poort van je televisie steken. Vervolgens kun je het beeld van je smartphone of tablet als het ware naar de tv toe sturen met het Chromecast symbool in de Viaplay app.

Heb je een Apple smartphone of tablet? Dan kun je een Apple TV kastje kopen. Ook deze sluit je eenvoudig aan met een HDMI kabel van het kastje naar je TV. Hiermee kun je via het Airplay symbool eenvoudig het beeld van je smartphone of tablet naar je TV sturen.

Kun je Viaplay delen met iemand?

Een Viaplay abonnement delen maakt het mogelijk om de kosten te splitten, waardoor je allebei slechts de helft betaald. Er zitten echter wel haken en ogen aan. Het beste kun je zelf een los Viaplay abonnement afsluiten. Je kunt namelijk maar met 2 apparaten tegelijkertijd Viaplay streamen. Daarnaast kun je maar 4 apparaten registreren op het account binnen 24 uur. Kortom de limieten zijn snel bereikt op deze manier en het kan dus al gauw voorkomen dat je niet kunt kijken vanwege te veel streams of te veel apparaten die geregistreerd staan. Daarnaast moet je de persoon waarmee je deelt goed vertrouwen, want als je je wachtwoord deelt met iemand, dan kan diegene ook je abonnement en gegevens wijzigen.

Ik krijg foutcode 5001 en ik kan geen content kijken

Krijg je de foutmelding 5001? Dat betekent dat de content die je wilt kijken niet beschikbaar is in je pakket. Dit kan komen doordat tijdens het bestellen de betaling niet goed is doorgekomen bijvoorbeeld. Kijk op de website van Viaplay en ga naar ‘Mijn account’. Zie je hier niets? Dan is het nog niet gelukt. Er is in dat geval ook niets afgeschreven van je rekening. Heb je Viaplay via een mobiel apparaat besteld? Probeer het dan eens via de computer. Lukt ook dat niet? Dan kun je controleren of je bank automatische incasso’s toestaat.

Heb je Viaplay via een partner zoals Ziggo, KPN, Delta Fiber of Odido? Dan dien je eerst nog je toegang te activeren. Wil je weten hoe dit moet? Dat kun je hier lezen.

Wat kost Viaplay?

Je kunt een abonnement op Viaplay afsluiten voor slechts € 15,99 per maand. Momenteel kun je tijdelijk profiteren van een korting van € 38,40 op een jaarabonnement. Hierdoor betaal je slechts € 12,79 per maand.

Hoe kan ik Viaplay kijken?

Wanneer je bestelt via een provider, dan kun je bij veel providers op een tijdelijk kanaal F1 kijken. Bestel je Viaplay rechtstreeks? Dan kun je kijken via de app op je mobiel op tablet, op je pc of op veel smart TV’s. Kan het niet op jouw tv? Dan kun je kijken op je tv met een Chromecast of Apple TV kastje.

Wat kan ik zien met Viaplay?

Viaplay is een online streaming dienst met een groot aanbod. Viaplay wordt met name afgesloten voor het kijken naar Formule 1 en Max Verstappen content. Daarnaast kun je er meerdere live sporten zoals darts en Bundesliga kijken. Verder is een nog een groot assortiment met series en films en documentaires en content voor kinderen.

Heeft deze pagina je geholpen?

Delen op:
Scroll naar boven