Goedkope TV abonnementen

TV abonnementen vergelijken

Vergelijk goedkope TV pakketten en bestel een internet en tv abonnement of alles in 1 pakket inclusief tv. Met de vergelijkers van Allesin1vergelijk kun je eenvoudig je TV voorkeuren invoeren om te zien wat het goedkoopste TV abonnement is. Heb je voorkeuren voor bepaalde extra zenders, sportzenders of internationale zenders? Houd hier met het vergelijken van de providers rekening mee. Het aanbod van tv-zenders verschilt per provider en extra sportzenders zoals ESPN 1, 2 en 3 zitten vaak niet in het basis pakket. Door slim de TV abonnementen van providers te vergelijken kun je flink wat besparen elke maand!

TV-zenders en Extra pakketten

Veel zenders zitten in het basisaanbod van een TV abonnement, maar er zijn ook zenders die toebehoren aan aanvullende TV pakketten. Voeg de zenders die je wilt hebben toe aan de alles-in-1 vergelijker om direct de pakketten te bekijken waarin de zenders zitten die je wilt hebben. Zo maak je het vergelijken van prijzen makkelijker.

Interactieve TV

Interactieve maakt het leuker en makkelijker om precies de serie of film te bekijken die jij leuk vindt. Daarnaast kun je TV kijken op elk apparaat; van computer tot smartphone. Live pauzeren, opnieuw afspelen vanaf het begin en programma’s opnemen zorgen voor nog meer TV gemak en plezier. De meeste providers bieden interactieve TV standaard aan bij TV abonnementen.

Lees alles over Interactieve TV

Netflix op je TV

Via Netflix kun je veel leuke series en films bekijken via je TV, laptop, tablet of mobiel. Voor een vast bedrag per maand kun je een abonnement nemen. Je kunt een eigen gebruikersprofiel aanmaken die opslaat wat je kijkvoorkeuren zijn. Hoe meer je bekijkt hoe beter de suggesties worden voor andere leuke series en films die je ook kunt bekijken. Als je netflix op je TV wilt bekijken dan heeft de mediabox een Netflix app nodig, of je hebt een Smart-TV met internetaansluiting nodig, óf een Chromecast waarmee je vanaf een ander apparaat Netflix naar je TV kunt streamen. Je dient wel al een Netflix abonnement te hebben of er één te nemen.

TV Providers met Netflix via de mediabox

  • Ziggo Netflix app via interactieve TV-box
  • KPN Netflix app via interactieve TV-box
  • Budget Thuis Netflix app via interactieve TV box
  • Youfone nog geen Netflix TV-box app
  • Online.nl nog geen Netflix TV-box app
  • Odido nog geen Netflix TV-box app
  • Caiway nog geen Netflix TV-box app

Stream Netflix naar TV met Chromecast

Heeft de mediabox geen Netflix mogelijkheid? Dan zijn er ook andere mogelijkheden zo kun je bijvoorbeeld een chromecast kopen. Deze steek je in de HDMI poort van je TV, waardoor je vanaf een ander apparaat Netflix kunt streamen naar je TV.

Netflix op je SMART-TV

Heb je een Smart-TV die aangesloten is op internet? Dan zit er hoogstwaarschijnlijk al een Netflix app op je televisie zelf. Dan heb je je mediabox niet nodig om Netflix te kunnen kijken via je je TV.

Mocht dit nu allemaal niet werken, dan kun je natuurlijk ook nog je laptop of computer via een HDMI-kabel verbinden met je TV. Dat is natuurlijk niet ideaal, maar zo kun je toch Netflix kijken via je TV.

Heeft deze pagina je geholpen?

Delen op:
Scroll naar boven