t-mobile geen aansluitkosten go go go deals

Tijdens deze GO GO GO Deals T-Mobile actie kun je overstappen op Internet + TV of alles-in-1 van T-Mobile zonder aansluitkosten. Oftewel dit is je kans om gratis over te stappen naar T-Mobile! Hiermee bespaar je maar liefst € 30,- en maar liefst € 75,- op het aansluiten van een glasvezel pakket.

T-Mobile zonder aansluitkosten bestellen

Ontvang de eerste 6 maanden een flinke korting per maand! T-Mobile biedt interactieve TV aan. Ontvang meer dan 64 zenders, waarvan 59 in HD-kwaliteit. Ben je een sport liefhebber? Dan zul je blij zijn met de ESPN 1 Eredivisie zender die in het basispakket is inbegrepen. Mis je je favoriete programma dan kun je tot 7 dagen terugkijken. En ben je even niet thuis? Kijk dan TV met TV Anywhere. Zo kun je waar en wanneer je wilt TV kijken. Je kunt hiermee kijken naar meer dan 28 zenders met maximaal 3 apparaten. Daarnaast kun je tot 7 dagen terugkijken. TV anywhere is standaard inbegrepen bij een TV-pakket van T-Mobile.

T-Mobile korting aanbieding

Standaard internet & glasvezel internet

Standaard internet bereikt een maximale internetsnelheid van 100 MB per seconde. Is er bij jou in de buurt een glasvezelaansluiting, dan kun je internetsnelheden tot wel 750 MB/s behalen. Doe de postcodecheck om te zien of je in jouw buurt kunt kiezen voor glasvezel internet. Over je Wifi kun je ook altijd tevreden zijn, want je krijgt stap-voor-stap online hulp en service op afstand door de klantenservice. En is er ergens in huis geen goed bereik? Dan krijg je een Wifi-versterker in bruikleen.

Stap nu over zonder aansluitkosten

Stap nu over en betaal geen aansluitkosten. Heb je al een mobiel abonnement bij T-Mobile? Dan kom je in aanmerking voor vele extra combinatievoordelen. Zoals een extra TV-pakket, een hogere internetsnelheid en maandelijkse korting. Profiteer nu en stap kosteloos over naar T-Mobile.

Heeft deze pagina je geholpen?

Delen op:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven