Viaplay Premier League Engels voetbal

Viaplay premier league voetbal manchester united

Het is geen geheim dat de Viaplay Premier League de populairste voetbalcompetitie ter wereld is. En dat brengt een wereldwijd publiek met zich mee dat altijd op zoek is naar manieren om hun favoriete teams en spelers te bekijken.

Viaplay is een streaming dienst die live en on-demand verslaggeving biedt van de Premier League, maar ook van andere top voetbalcompetities uit de hele wereld. En of je nu een die-hard fan bent of slechts een toevallige toeschouwer, er is een abonnementsoptie die bij je past.

Met Viaplay kun je elke Premier League voetbalwedstrijd live en on-demand bekijken. Bovendien krijg je toegang tot exclusieve inhoud zoals hoogtepunten, interviews en beelden van achter de schermen. En als je op zoek bent naar nog meer voetbalactie, kun je ook pakketten toevoegen van andere competities zoals La Liga, Serie A, en meer.

Maar dat is nog niet alles. Naast Viaplay voetbal kun je ook nog naar andere topsporten zoals formule 1, darts en meer kijken. Dus of je nu een voetbalfan bent of gewoon een sportliefhebber in het algemeen, bij Viaplay ben je aan het juiste adres.

Dus waar wacht je nog op? Wil je vandaag voetbal kijken? Meld je dan nu aan bij Viaplay en begin met kijken naar het beste voetbal ter wereld.

Wat kost een Viaplay abonnement afsluiten?

Een Viaplay abonnement afsluiten kan voor € 15,99 per maand. Tijdelijk ontvang je 12.5% korting op een jaarabonnement.
Dat komt dan neer op € 13.99 per maand. Opzeggen is mogelijk wanneer je zelf wilt.

Premier League Engels voetbal kijken

De Premier League is de hoogste klasse van het Engelse voetbal, en wordt algemeen beschouwd als de meest competitieve en spannende competitie ter wereld. Met 20 teams die om de titel strijden, is elke wedstrijd van cruciaal belang.

Viaplay is de exclusieve thuisbasis van de Premier League in, dus als je een fan bent van Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester United, of een van de andere teams, dan is dit de plek waar je moet zijn.

Je kunt elke wedstrijd live en on demand bekijken, en ook exclusieve interviews, hoogtepunten, en meer krijgen. Dus waar wacht je nog op? Meld je nu aan en mis geen moment van de actie.

Voordelen Viaplay abonnement om vandaag voetbal te kijken

Met een Viaplay abonnement kun je elke wedstrijd bekijken die je wilt, wanneer je maar wilt. Hier zijn enkele van de voordelen van een Viaplay abonnement om voetbal te kijken:

1. Je kunt naar elke wedstrijd kijken die je maar wilt: Met een Viaplay abonnement heb je toegang tot live en on-demand voetbalwedstrijden uit enkele van de topcompetities in de wereld. Dit betekent dat je elke wedstrijd kunt bekijken die je wilt, wanneer je maar wilt.

2. Je kunt wedstrijden in HD bekijken: Met een Viaplay abonnement kun je wedstrijden in HD kwaliteit bekijken. Dit betekent dat je van de wedstrijden kunt genieten in de best mogelijke kwaliteit.

3. Je kunt op meerdere apparaten naar wedstrijden kijken: Met een Viaplay abonnement kun je op meerdere apparaten naar wedstrijden kijken, waaronder je TV, computer, tablet, en smartphone. Dit betekent dat je overal waar je bent naar wedstrijden kunt kijken.

4. Je kunt live wedstrijden pauzeren en terugspoelen: Met een Viaplay abonnement kun je live wedstrijden pauzeren en terugspoelen. Dit betekent dat je nooit een moment van de actie kunt missen.

Dus als je een grote voetbalfan bent, dan moet je zeker overwegen een Viaplay abonnement te nemen. Met een Viaplay abonnement kun je elke wedstrijd bekijken die je wilt, wanneer je maar wilt.

Nederlandse app voor Viaplay voetbal

Je kunt Viaplay via je bestaande zenderpakket toevoegen aan je televisie. Op die manier heb je geen nieuwe app nodig. Maar je kunt Viaplay ook los afsluiten, zodat je gebruikmaakt van de Viaplay app op bijvoorbeeld je smart TV. Er zijn al apps beschikbaar voor je smart TV zodat je altijd naar de spannendste wedstrijden van Formule 1, darts en voetbal kunt kijken.

Viaplay voetbal streamen naar tv

Hoe kan ik de Viaplay premier league op mijn tv kijken?

Er zijn verschillende manieren waarop je Viaplay voetal kunt streamen naar TV. Je kunt Viaplay uiteraard makkelijk met de app op je telefoon of tablet kijken. Daarnaast kun je het ook op de computer of laptop kijken, maar de TV is toch een stuk makkelijker en je hebt een groter beeldscherm. Ook hiervoor zijn er meerdere mogelijkheden.

Viaplay op je Smart TV kijken

Met de onderstaande TV modellen kun je de Viaplay app op de TV installeren:

Samsung (model uit 2016 of later)
LG (model uit 2016 of later)
Sony, Philips en TLC Android TV’s

Ga naar de Play store of de App store van je televisiemerk. Installeer de Viaplay app, log in en start met kijken!

Heb je geen Smart TV, dan kun je natuurlijk een nieuwe smart televisie kopen. Let daarbij op dat het een nieuwer model van Samsung of LG is, of dat het een Android TV is, zodat je toegang hebt tot de Google Play store waarin de Viaplay app te downloaden is.

Wat kost Viaplay voor voetbal streamen?

Viaplay kost wanneer je rechtstreeks bestelt normaal gesproken € 15,99 per maand, maar met de korting van 12.5% komt dat neer op € 13.99 per maand voor een jaarabonnement.

Hoe kan ik Viaplay voetbal kijken?

Viaplay Premier League voetbal kun je kijken via de app op je mobiel op tablet, op je pc of op veel smart TV’s. Kan het niet op jouw tv? Dan kun je kijken op je tv met een Chromecast of Apple TV kastje.

Wat kan ik nog meer zien met Viaplay?

Viaplay is een online streaming dienst met een groot aanbod. Viaplay wordt met name afgesloten voor het kijken naar Formule 1 en Max Verstappen content. Daarnaast kun je er meerdere live sporten zoals darts en Bundesliga kijken. Verder is een nog een groot assortiment met series en films en documentaires en content voor kinderen.

Heeft deze pagina je geholpen?

Delen op:
Scroll naar boven