Overstappen naar Ziggo

Wil je overstappen naar Ziggo? Dat is een prima keus. Vooral de TV kwaliteit bij Ziggo wordt goed beoordeeld, maar ook het algemene cijfer voor deze provider is ruim voldoende. Ziggo heeft meer dan 3.8 miljoen klanten voor de vaste diensten bij je thuis. Met Ziggo kun je profiteren van een stabiele en snelle internetverbinding en een ruim tv pakket. We zien vooral bezoekers op onze website van KPN naar Ziggo overstappen. Overstappen is niet moeilijk. Je kunt namelijk gebruik maken van de Ziggo overstapservice. Zo wordt de overstap van je huidige provider naar Ziggo voor je geregeld zonder gedoe.

Ziggo overstapservice voor optimaal gemak

Met de Ziggo overstapservice is overstappen naar Ziggo eenvoudig. Deze service biedt Ziggo gratis aan en werkt voor bijna alle providers zoals onder meer; Oxxio, DELTA fiber, KPN, Online, Oxxio, Solcon, Tele2, T-Mobile Thuis, Xs4all, Youfone en Budget alles in 1. Wil je overstappen op Ziggo alleen internet of op een Ziggo alles in 1 pakket? Volg dan de onderstaande stappen om eenvoudig jouw Ziggo pakket te bestellen en de overstap soepel te laten verlopen.

Overstappen naar Ziggo kan met de volgende stappen:

  • Bekijk wat de einddatum is van je huidige contact. Deze moet minimaal 15 en maximaal 112 dagen in de toekomst liggen.
  • Bekijk in het contact ook of je een afkoopsom moet betalen als je het contract voor de einddatum al opzegt.
  • Wil je de overstapservice gebruiken? Zorg er dan voor dat je oude provider op hetzelfde adres is als waarmee je Ziggo gaat bestellen. Als je gaat verhuizen, dan kun je service niet gebruiken en moet je zelf je oude provider opzeggen.
  • Doe de Ziggo postcodecheck en vul je postcode en huisnummer in om de pakketten te bekijken.
  • Selecteer een pakket en start met bestellen van je Ziggo pakket.
  • Heb je ook voor vast bellen gekozen? Vink dan ook nummerbehoud aan als je je huidige telefoonnummer wilt behouden.
  • Kies tijdens het bestellen de optie om gebruik te maken van de “Overstapservice”.
  • Rond de bestelling af en je ontvangt kort daarna per mail een overzicht van je bestelling.
  • Je ontvangt een doe het zelf pakket van Ziggo om te installeren zodra de ingangsdatum is bereikt.
  • Wanneer het installeren niet lukt, dan kun je gebruik maken van een gratis Ziggo monteur.

Veelgestelde vragen over overstappen

Kom ik zonder internet, bellen of tv te zitten?

Wanneer je gebruik maakt van de Ziggo overstapservice, dan wordt er gezorgd dat de overgang van je oude provider naar Ziggo vloeiend verloopt. Doordat dit vloeiend overgaat kun je altijd blijven internetten, bellen of tv kijken.

Heeft Ziggo glasvezel?

Ziggo gebruikt zowel Glasvezel als kabel. Dit glasvezel-kabelnetwerk gebruikt de techniek van glasvezel en coaxkabel op een slimme manier voor een uitstekende verbinding. De voordelen van beide kabels worden benut om stabiel en snel internet te leveren. Zo krijg je altijd de snelheid die je nodig hebt. Van de datacenters tot de straatkast ligt glasvezel. Glasvezel is ideaal voor het afleggen van grote afstanden en het tegelijkertijd versturen van veel data. Van de straatkast tot je huis wordt kabel gebruikt. Dit is een betrouwbare techniek die op dit moment al naar de meeste huizen in Nederland ligt.

Kan ik mijn vaste telefoonnummer behouden?

Ja dit kan. Zorg ervoor dat je niet zelf je abonnement opzegt, maar dat je deze laat lopen. Geef tijdens het bestellen van Ziggo aan dat je wilt gebruikmaken van nummerbehoud. Vervolgens zorgt de overstapservice ervoor dat je oude nummer wordt overgezet naar het vaste telefonie abonnement bij Ziggo. Zonder extra kosten uiteraard. En je oude contract bij de vorige provider wordt vervolgens ook door Ziggo opgezegd met de overstapservice.

Heeft deze pagina je geholpen?

Delen op:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven