Online internet en tv

Ben je op zoek naar een passend Online internet en tv abonnement? Dit is dan het geschikte moment om op onderzoek uit te gaan. Bij Online ben je daarvoor namelijk aan het juiste adres en zo kun jij op je gemak een keuze maken van het abonnement wat bij je past. Is dat alleen internet, of toch Online internet en tv? Of liever Online alles in 1 en dan dus met vaste telefonie erbij? Mocht je daar nog gebruik van maken dan is dat wel een goede optie. Je zal dan veel goedkoper uit zijn dan wanneer je alles bij losse aanbieders af gaat sluiten. Bereken daarom zelf wat jij per maand kunt besparen en dan hebben we het nog niet eens over de mooie kortingen die je krijgt bij de overstap. De eerste maanden ben je vaak goedkoper uit en zo kun jij dus nog meer besparen dankzij je overstap naar deze aanbieder.

Online internet en tv

Online alles in 1 pakket

Misschien is Online alles in 1 wel wat voor jou! Je maakt wellicht nog gebruik van vaste telefonie, dit kan dan een goede optie voor je zijn. Je hebt dan namelijk vaste telefonie, internet en bellen allemaal voor een vast bedrag per maand. Als dat voor jou ook wat is, dan is het een optie om je daar eens wat verder in te verdiepen. Je weet dan namelijk wel iedere maand waar je aan toe bent, geen verrassingen aan het einde van de maand meer waardoor je veel geld kwijt bent. Vastigheid is prettig en zeker als het gaat om internet, waar we dagelijks toch graag volop gebruik van maken en dan ook met een goede snelheid. Iedereen wil hier wel van profiteren en bij Online heb je verschillende abonnementen die aan je wensen kunnen voldoen.

Voordelen Online internet en tv provider

Je hebt te maken met een groot aantal voordelen als je voor Online kiest als aanbieder van internet, tv en misschien ook wel van vaste telefonie. Wat zijn de voordelen voor jou?

  • Betrouwbaar KPN netwerk, staat bekend om de hoge kwaliteit en de snelheid.
  • 100% installatiegarantie, dit kan voor jou gedaan worden en zo werkt het dus ook prima!
  • Gratis overstapservice, dit kan online geregeld worden en zo heb je hier geen extra werk aan.

Dit zijn nog eens wat voordelen, maar daarnaast ga je ook geld besparen als je over gaat stappen. Je hebt hierdoor namelijk iedere maand geld over waar je weer andere leuke dingen voor kunt doen. Je kunt zelf een abonnement kiezen wat aan je wensen voldoet.

Welk Online abonnement/pakket kies jij?

Wanneer je de Online pakketten vergelijkt dan zie je dat er verschillende opties worden aangeboden, namelijk alleen internet, tv en bellen, internet en tv of alles in 1. Wat je gaat kiezen, hangt af van je wensen en hetgeen wat jij veel gebruikt. Als je geen vaste telefonie hebt dan valt het alles in 1 pakket af, maar dan zijn er nog genoeg andere opties voor jou. Alles is te regelen met stap voor stap zelf naar een oplossing kijken, je kunt zelf meldingen bekijken en vaak ook storingen oplossen omdat dit uitgebreid staat uitgelegd op de site van de aanbieder.

Online Internet en tv en meer..

Waar zou jij aan denken bij internet en tv? Spreekt dit jou misschien aan?

– Maximaal internet tot 100 Mb/s DSL
– Altijd de maximaal haalbare snelheid
– Gratis Wi-Fi modem
– 3 e-mailadressen met een spamfilter
– Standaard meer tv
– Ruim 80 tv zenders
– ESPN Eredivisie (drie kanalen)
– Opnemen, pauzeren en tv gemist
– Interactieve TV van Canal Digitaal

Mocht het jou aanspreken dan is Online internet en tv vast en zeker wat voor jou en kun je eenvoudig nagaan wat jij per maand moet betalen en wat je kunt besparen als je direct overstapt.

Heeft deze pagina je geholpen?

Delen op:
Scroll naar boven