Odido geen aansluitkosten HAASTMAKERS

Met de nieuwe Odido-actie haastmakers genieten klanten niet alleen van razendsnel internet en een breed scala aan tv-kanalen, maar profiteren ze ook van een opvallend voordeel: géén aansluitkosten! Met snelheden tot 2 Gbit/s biedt Odido moeiteloos streamen, online gamen en snelle downloads. De betaalbare prijzen maken Odido al aantrekkelijk, en nu zijn er tijdelijk geen aansluitkosten. Ontdek snelheid, entertainment en betaalbaarheid met Odido!

Tijdelijk heeft Odido geen aansluitkosten

Odido heeft momenteel een onweerstaanbare haastmakers deal die je niet kunt laten liggen. Voor slechts €30 per maand, kun je genieten van hun diensten voor een periode van 8 maanden. Dit aanbod is beschikbaar op alle pakketten tot 2Gbit/s, wat betekent dat je kunt genieten van supersnelle internetverbindingen zonder je zorgen te hoeven maken over vertragingen of onderbrekingen. Maar dat is nog niet alles. Odido rekent geen aansluitkosten aan, wat betekent dat er geen extra kosten zijn voor de activatie en installatie van je pakket. En als je al een mobiel abonnement hebt bij Odido of Ben, krijg je nog eens €5 korting op je maandelijkse factuur. 

Odido geen aansluitkosten + 8 maanden korting

Een van de meest opvallende promoties in de nieuwe Haastmakers actie van Odido is de mogelijkheid om 8 maanden lang slechts €30 per maand te betalen voor alle internet- (en tv-) pakketten tot 2 Gbit/s. Dit is een ongelooflijk aanbod, vooral als je bedenkt dat andere providers vaak hogere prijzen hanteren voor vergelijkbare snelheden. Met deze promotie kunnen klanten genieten van supersnelle internetverbindingen zonder de bank te breken. Het is een geweldige kans om te upgraden naar een snellere verbinding en te profiteren van alle voordelen die dit met zich meebrengt, zoals sneller streamen, gamen en downloaden.

Verder worden er geen activatie- en installatiekosten in rekening gebracht voor alle pakketten. Dit betekent dat klanten geld kunnen besparen bij het instellen van hun internet- en tv-diensten. Klanten kunnen genieten van een naadloze installatie zonder extra kosten, waardoor het nog aantrekkelijker wordt om voor Odido te kiezen als hun internet- en tv-provider.

Combivoordeel met mobiel abonnement

Als kers op de taart biedt Odido ook een extra promotie aan waarbij klanten €5 korting krijgen op hun internet- en tv-pakketten wanneer ze zich abonneren op een Odido- of Ben-mobielabonnement. Dit is een geweldige manier om te profiteren van bundel voordelen en geld te besparen op zowel mobiele als vaste diensten. Door te kiezen voor een bundel abonnement kunnen klanten genieten van naadloze connectiviteit en extra besparingen. Het is een win-winsituatie voor consumenten die op zoek zijn naar zowel mobiele als vaste diensten.

Odido mobiel is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en betaalbare mobiele oplossing. Met een breed assortiment aan functies en voordelen, is het geen wonder dat zoveel mensen kiezen voor Odido mobiel. Maar wist je dat je nog meer kunt besparen als je Odido mobiel of Ben bestelt? Door te kiezen voor Odido mobiel of Ben, kun je profiteren van extra kortingen die je helpen om nog meer te besparen. Dus waar wacht je nog op? Maak de slimme keuze en stap vandaag nog over op Odido mobiel of Ben.

Heeft deze pagina je geholpen?

Delen op:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven