KPN cadeau ontvangen bij je pakket

KPN kadootje cadeau alles in 1 pakket

KPN ontvangt graag nieuwe klanten en om die reden houdt het bedrijf dan ook vaak allerlei acties. Zo hoef je niet alleen te rekenen op mooie kortingen, maar bijvoorbeeld ook met een cadeau. Deze kado’s kunnen van alles zijn, zoals bijvoorbeeld: een gratis zenderpakket naar keuze of korting op het abonnement.

Bij KPN zijn de acties nooit hetzelfde, waardoor het cadeau van tijd tot tijd kan verschillen. Het kan daarom behoorlijk lonen om op het juiste moment een contract af te sluiten.

KPN kadootje 

Voor nieuwe klanten heeft KPN altijd wel een kadootje klaarstaan. Wat dit precies inhoudt, is steeds weer anders. Dat betekent dat je vrijwel nooit hetzelfde cadeau krijgt. Als je een nieuwe klant bent van deze provider, kun je bijvoorbeeld een paar maanden gratis een zenderpakket zoals Viaplay cadeau krijgen. In andere gevallen lost KPN alvast al je Wifi-problemen op door een Superwifi pakket cadeau te geven. Dit pakket bestaat uit verschillende wifi-versterkers die je in huis kunt plaatsen. Op die manier heb je altijd en overal in huis goed wifi-bereik.

Nieuwe klanten krijgen bij KPN een cadeau

Nieuwe klanten krijgen altijd een KPN cadeau. Zo kun je bijvoorbeeld ook een cadeau als gratis Viaplay pakket voor 9 maanden ontvangen. KPN heeft dus altijd wel een mooie actie voor kortingen of een leuk KPN cadeau. Deze acties verschillen steeds weer, waardoor je er goed aan doet om de acties in de gaten te houden. Je kunt bijvoorbeeld ook korting krijgen op een pakket als internet & tv. Die kortingen kunnen behoorlijk lonen. Zo krijg je in sommige gevallen wel een jaar tot 50 procent korting op een dergelijk abonnement.

KPN welkomstcadeau

KPN heeft om nieuwe klanten aan te trekken altijd wel een mooi welkomstcadeau voor je klaar staan. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een welkomstcadeau te krijgen als je een alles-in-1 abonnement combineert met KPN mobiel. Daardoor krijg je meer korting op je maandelijks factuur. Zo is het mogelijk om 5 euro korting te krijgen op een zenderpakket naar keuze. Als je weinig televisie kijkt, kun je ook 5 euro per maand korting krijgen op je mobiele abonnement. Let op: deze twee kortingen zijn met elkaar te combineren, zodat je in totaal tot wel 10 euro per maand kunt besparen.

KPN + Simyo welkomstcadeau

Het KPN welkomstcadeau krijg je alleen als je nieuwe klant bent. Maar heb je bijvoorbeeld al een abonnement van dochteronderneming Simyo en kies je nu voor een alles-in-1 pakket van KPN? Ook dan mag je een welkomstcadeau verwachten. Simyo-klanten krijgen geen korting op een abonnement, maar krijgen wel dubbele data.

KPN kadootje voor bestaande klanten

Een veelgehoorde vraag is of vaste klanten ook een kadootje kunnen verwachten. Als bestaande klant kun je kijken naar KPN kadootje. Hiermee kun je als klant kans maken op mooie cadeaus. Een welkomstcadeau of een korting kun je niet krijgen. Als bestaande klant kan het daardoor lonen om eens rond te gaan kijken bij andere providers door deze met elkaar te vergelijken. Soms kun je bij KPN tijdens Black Friday bijvoorbeeld een klein KPN kadootje verwachten in de vorm van een gratis film of serie. Bovendien heeft het bedrijf een klantretentie-afdeling, wat betekent dat je toch een tegenbod kunt krijgen als je zegt te willen opzeggen. Soms krijg je een aanbod na het opzeggen. Houd er dan rekening mee dat je het nieuwe contract bij de nieuwe aanbieder binnen 14 dagen alsnog zonder kosten mag annuleren.

Andere providers met welkomstcadeau

Als je ontevreden bent over de cadeau’s die KPN aanbiedt aan bestaande klanten, kan het lonen om eens rond te shoppen op onze website. Zo kun je ook andere alles-in-1-providers zoals bijvoorbeeld Youfone, Budget alles in 1 of Odido met elkaar vergelijken. In veel gevallen zie je ook meteen staan of je in aanmerking komt voor een welkomstcadeau. KPN is uiteraard niet de enige die regelmatig mooie acties houdt om nieuwe klanten aan zich te binden.

Voor nieuwe klanten welkomstcadeau

Als je wilt weten op welk welkomstcadeau je kunt rekenen indien je klant wordt bij KPN, kun je dit altijd op de website van de provider terugvinden. Je krijgt dankzij KPN Glasvezel in de meeste gevallen al toegang tot first class internet tegen een voordelige prijs. Bovendien is de overstapservice gratis en heb je er zelf geen omkijken naar. Na het invullen van de postcodecheck kun je ontdekken wel welkomstcadeau je krijgt. Je krijgt vaak meer korting als je bijvoorbeeld KPN Internet en Mobiel met elkaar combineert.

Gratis zenderpakket welkomstcadeau KPN

Je kunt ook een welkomstcadeau van KPN kiezen in de vorm van een gratis zenderpakket. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een Duitstalig pakket of een paar maanden gratis Viaplay, zodat je het nieuwste Formule 1 seizoen live kunt volgen. Daarvoor dien je wel te voldoen aan de actievoorwaarden. Het is daarom goed om die voorwaarden aandachtig door te lezen. Er zijn ook andere welkomstcadeaus denkbaar. Zo geeft KPN regelmatig een paar maanden korting op je internetabonnement of ontvang je gratis SuperWifi-punten om je draadloze internet thuis te verbeteren.

Heeft deze pagina je geholpen?

Delen op:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven