KPN heeft voor Black Friday 2019 een spectaculaire actie lopen.

Bestel je een KPN thuis internetabonnement of alles-in-1 pakket tijdens de Black Friday actieperiode? Dan krijg je een Samsung Smart TV t.w.v €349,- helemaal gratis óf tot 6 maanden 50% korting op je Internet!

Black Friday Samsung TV gratis!

De TV die je bij je KPN abonnement gratis ontvangt is de Samsung 32N5300. Deze 32-inch LCD TV heeft een resolutie van 1920 x 1080 pixels. De beoordelingen van deze TV zijn over het algemeen positief. Met name als het om de beeldkwaliteit gaat. Het geluid is dan weer iets minder, maar dat is bij haast elke TV het geval.

LET OP: Dit is een tijdelijke actie en er geldt OP=OP, dus wees er snel bij!

Kies voor KPN alles in 1

KPN is een gerenommeerde provider met een landelijke dekking, goede klantenservice welke keer op keer ruime voldoendes scoort. Wist je dat KPN Glasvezel in januari 2019 als beste Alles-in-1 provider werd getest door de Consumentenbond? Daarnaast ontving KPN van Opiness de Beste Service Award 2018 voor KPN Internet. Ook was KPN de eerste Nederlandse provider met 4G. Kortom KPN heeft een historie die lang teruggaat en talloze bedrijven en particulieren vertrouwen op de service en diensten van KPN.