KPN alles in 1 pakket

Ben je op zoek naar het goedkoopste KPN alles in een pakket? Vergelijk dan direct de KPN alles in 1 aanbiedingen en bestel een abonnement bij KPN! Wil je weten of je kunt kiezen voor KPN alles in 1 glasvezel? Vul dan je postcode in om direct te zien of glasvezel mogelijk is op jouw adres.

KPN alles in 1

Alles in 1 KPN pakketten

Je kunt al een KPN alles in 1 aanbieding bestellen vanaf € 54,50 per maand. Bij dit abonnement krijg je een downloadsnelheid van 50 MB per seconde, 76 TV zenders en TV kijken via de app, en vast bellen voor 14 cent per minuut + starttarief van 14 cent. En wil je ook de KPN 4K TV zenders bekijken? Dan heb je een 4K mediabox nodig, een TV die geschikt is én een internetsnelheid die hoog genoeg is. Tijdens het bestellen kun je aangeven dat je KPN 4K zenders wilt ontvangen. Dat kan tegen een meerprijs van € 2.50 per maand. Uiteraard kun je in plaats van KPN alles in 1 ook kiezen voor KPN internet en TV of alleen internet. Kies je ook voor vast bellen, dan kun je kiezen voor gratis nummerbehoud. En heb je een TV programma gemist? Dan kun je deze tot 7 dagen terug terugkijken. Daarnaast kun je begin gemist gebruiken als je net het eerste stuk van een aflevering of film hebt gemist.

KPN alles in 1 glasvezel abonnement

Wil je graag een KPN glasvezel abonnement? Dan kun je de postcodecheck doen om te zien of er een glasvezel aansluiting is op jouw adres. Met KPN glasvezel internet kun je vele malen hogere internetsnelheden behalen. Met glasvezel internet van KPN kun je snelheden tot wel 1 GB per seconde behalen! Dit hangt uiteraard wel af van het pakket dat je kiest.

KPN alles in 1 aanbieding

Ben je op zoek naar een KPN internet en TV aanbieding? Ook de actuele aanbiedingen kun je in de vergelijker bekijken. Zo is er geregeld een KPN alles in 1 aanbieding waarbij je de eerste maanden een veel lager bedrag per maand betaalt als welkomstkorting. Of kies voor gratis SuperWiFi punten of Viaplay. De actuele alles in 1 KPN aanbiedingen kun je altijd eenvoudig vinden en vergelijken op onze website.

De voordelen van KPN alles in een

  • Stabiel internet met goede wifi in huis
  • First Class KPN glasvezel internet
  • Beste alles in 1 provider volgens de Consumentenbond
  • Gratis overstapservice
  • Meestal binnen 7 dagen geleverd
  • 100% installatiegarantie
  • Maandelijks je abonnement aanpassen, ook omlaag
  • 14 dagen bedenktijd

Gratis installatie

Als nieuwe klant van KPN kun je ervoor kiezen om zelf internet (en TV) te installeren, maar je kunt ook gratis een afspraak met de monteur maken. In principe is de installatie eenvoudig met de duidelijke handleiding. Mocht je toch moeite hebben met de installatie, dan kun je gratis een afspraak maken met de monteur. Hij installeert dan het modem en maximaal 1 TV, 1 laptop, PC of tablet en vaste telefoon. Daarnaast optimaliseert hij of zij je WiFi zodat er overal goed bereik is.

Heeft deze pagina je geholpen?

Delen op:
Scroll naar boven