KPN alleen internet only

KPN alleen internet

Hoef je geen vast bellen en geen TV? Kies dan voor KPN alleen internet! Met een internet only abonnement kun je razendsnel met hoge snelheid internetten. Via ADSL, kabel of glasvezel ben je snel aangesloten.

Wil je checken of je kunt kiezen voor KPN alleen internet via glasvezel?

Vul dan hieronder je postcode in om te zien welk KPN abonnement met alleen internet het beste is op jouw adres!

KPN Alleen internet pakketten

Er zijn verschillende pakketten bij KPN met internet only. Het goedkoopste internet pakket heeft een maximale downloadsnelheid tot 50 Mbit/s. Wil je weten welke snelheid je nodig hebt? Check je benodigde snelheid!

Voordelen van KPN internet only

Kies je voor KPN dan kies je voor een betrouwbare provider met een uitmuntende prijs-kwaliteit verhouding. Je profiteert van een stabiele internetverbinding. En heb je de beschikking over glasvezel op jouw postcode? Dan kun je glasvezel vergelijken zodat de te behalen snelheid nog vele malen hoger wordt. Kies je voor KPN alleen internet dan ontvang je de eerste 6 maanden ook nog eens een mooie welkomstkorting.

Heb je al KPN mobiel en combineer je dit met KPN thuis? Dan profiteer je ook nog eens van KPN compleet voordeel. Wanneer je meerdere KPN abonnementen op hetzelfde adres combineert, dan ontvang je maandelijks korting op mobiel én korting op een extra entertainment pakket.

Overstappen op KPN internet only doe je eenvoudig met de overstapservice, jouw overstap wordt geregeld. Ook de installatie kan eenvoudig zelf, maar mocht je er niet uitkomen dan wordt je online of telefonisch geholpen. Is er een monteur nodig? In dat geval komt er gratis een monteur langs voor het voltooien van de installatie.

Waarom internet zonder TV bestellen?

Tijdens je bestelling kun je ervoor kiezen om TV erbij te bestellen, maar veel mensen gaan liever voor alleen internet. Tegenwoordig is er zoveel on-demand aanbod van grote spelers als Netflix, Videoland, Youtube en Spotify en nog vele anderen, dat TV voor velen niet meer als noodzakelijk wordt beschouwd. Uiteraard heb je voor deze stremmingsdiensten wél een betrouwbare internetprovider nodig die je voorziet van een stabiele en snelle internetverbinding. En dan bieden de KPN alleen internet abonnementen dé uitkomst!

Heeft deze pagina je geholpen?

Delen op:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven