Freedom internet en tv

Freedom glasvezel internet

Freedom internet voorziet in vrij en veilig internet op basis van een abonnement met een idealistische insteek. Het is alweer enige tijd geleden dat XS4ALL vol idealisme de internetdeuren open heeft gezet in Nederland. Nu is het de beurt aan Freedom internet om die vrijheid voor veilig en vrij internet weer nieuw leven in te blazen. Daarbij profiteer je van meerdere voordelen.

Voordelen Freedom internet

Een van de voordelen van Freedom internet is dat het bedrijf geen winstoogmerk heeft. Het is een stichting met een doel: het waarborgen van privacy en burgerrechten. Er is wat dat betreft sprake van een hoge privacy. Bovendien bestaat de klantenservice uit hoogopgeleide medewerkers, zodat er snelle en effectieve ondersteuning beschikbaar is. Kwaliteit staat bij Freedom internet altijd op de eerste plaats.

Prijskaartje

Er hangt aan het idealisme en de kwaliteit wel een prijskaartje en dat is dat de diensten voor abonnementen net wat duurder zijn. Je krijgt er echter ook veel voor terug. Als jij jezelf herkent in het doel om hoge eisen te stellen aan kwaliteit en privacy dan is Freedom internet een perfecte keuze.

 

freedom internet en tv

Glasvezel of DSL-verbinding

Freedom internet is zowel beschikbaar via glasvezel als via DSL-verbindingen. Doe de postcodecheck om te kijken wat er in jouw regio mogelijk is. De DSL-verbindingen zijn landelijk beschikbaar en het hangt van je postcode af of Freedom internet glasvezel een optie is.

Freedom internet met modem of via eigen hardware

Bij deze internetleverancier krijg je de mogelijkheid om van een FRITZ!Box modem gebruik te maken, maar dat hoeft niet. Eigen hardware is eveneens te gebruiken. Overigens is de huurprijs van de modem bij de prijs van het internetabonnement inbegrepen.

Korting bij gebruik eigen hardware

Hoef je de modem niet te ontvangen, omdat je eigen hardware hebt dan is daar een voordeel aan verbonden. In dat geval volgt er namelijk een maandelijkse korting op het Freedom internetabonnement.

Internetabonnement inclusief Freedom mail

Neem je een internetabonnement af dan krijg je daar Freedom mail bij. Deze service bestaat uit vijf mailboxen, twaalf aliassen en uit een .nl domeinnaam. De mailservice gaat gepaard met een geavanceerd spamfilter en er zijn wat dat betreft vijf spambestrijdingsniveaus. De eigen domeinnaam is naar keuze nieuw te registeren, maar het is tevens mogelijk om een bestaand domein te gebruiken. Het voordeel is dat een eigen domeinnaam de gelegenheid biedt om tussen providers te switchen, waarbij het mailadres gelijk blijft.

Optimale beveiligingssoftware

Freedom internet voorziet in optimale beveiligingssoftware voor maar liefst vijf verschillende toestellen. Het betreft hier F-secure beveiligingssoftware om je devices te vrijwaren van beveiligingsrisico’s. Dit is een uitgebreid pakket dat onder meer bescherming biedt tegen ransomware net als tegen spyware, Trojans en andere virussen. Verder is het mogelijk om kinderen beperkt online te laten door bijvoorbeeld schermtijd te begrenzen.

Freedom internet en tv + bellen = Alles-in-1

Freedom internet en tv is handig als je niet alleen een internetabonnement wilt, maar ook televisiezenders wilt ontvangen. Freedom biedt wat dat betreft meer dan alleen internet. Zo is het ook mogelijk om in aanvulling op Freedom internet en tv net als email nog gebruik te maken van een vaste telefoon.

Interactieve televisie

Bij Freedom tv is er overigens sprake van interactieve televisie van Canal Digitaal. Verder is interactieve televisie uitsluitend af te nemen in combinatie met een internetabonnement. Daarmee is voorzien in een Alles-in-1 oplossing als je ook nog bellen aan het abonnement toevoegt.

Freedom internet ervaringen

Misschien wil je eerst wat meer weten over Freedom internet ervaringen van anderen. Een Freedom internet review geeft wat dat betreft inzicht in hoe anderen die er al gebruik van maken bijvoorbeeld de service ervaren. De consumentenbond heeft de provider Freedom uitgeroepen tot beste alles in 1 provider. Bekijk alle gewonnen prijzen in de prijzenkast.

Installatie door monteur

Wil je niet zelf aan de slag met de installatie van internet of internet en tv? In dat geval biedt Freedom de mogelijkheid om een monteur te bestellen voor een eenmalige bijdrage. Betalen kan via een tikkie direct bij de monteur.

Freedom internet en tv

Heeft deze pagina je geholpen?

Delen op:
Scroll naar boven