Fox Sports abonnement (Heet nu ESPN)

Fox Sports Abonnement

Fox Sports heet vanaf nu ESPN. Wist je dat de aanbieders van tv zelf de prijzen vaststellen voor een ESPN / Fox Sports abonnement? Dat betekent dat de Fox Sports abonnement kosten niet hetzelfde zijn bij bijvoorbeeld T-Mobile, Ziggo en KPN. Daarom is het interessant om de kosten bij providers met elkaar te vergelijken. Op die manier hoef jij straks niet te veel te betalen om naar je favoriete sport te kijken. Bovendien heb je de mogelijkheid om gratis Fox Sports acties met elkaar te vergelijken, waardoor je nog voordeliger uit bent.

Filter bij “Televisie” op Extra zenders kiezen -> ESPN / Fox Sports

Fox Sports 1 en 2 en 3

Een Fox Sports abonnement 1, 2 en 3 betekent dat je toegang hebt tot alle wedstrijden in de Eredivisie. Daarnaast heb je de mogelijkheid om ook nog eens te kijken naar alle wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. Ook het TOTO KNVB bekertoernooi is op deze zenders te volgen net als de Tweede Divisie. Buiten de wedstrijden om zijn er allerlei leuke praatprogramma’s met voetbal als thema. Het is alleen nog de vraag bij welke provider jij de keuze maakt om straks naar de Eredivisie te kijken. Onze vergelijker met filter voor extra zenders in de vorm van Fox Sports komt daarbij van pas. Zo ontdek je precies welke provider wat te bieden heeft en wat de kosten daarvan zijn.

Youfone Fox Sports

Sluit je bij YouFone een Alles-in1-pakket af of YouFone Internet en TV dan krijg je Fox Sports 1, 2 en 3 er gratis bij. Zo heb je de mogelijkheid om een jaar lang gratis voetbal te kijken. Bovendien blijft Fox Sports 1 na dat eerste jaar altijd gratis. Er is een app beschikbaar om ook online naar de zender te kijken.

Ziggo Fox Sports

Ziggo heeft een actie, waarbij je tot het einde van dit jaar de mogelijkheid hebt om gratis naar Fox Sports 1 te kijken. Dit is van toepassing als je een TV standaard abonnement hebt of van TV Start gebruikmaakt. Wil je alle wedstrijden uit de Eredivisie, Keuken Kampioen divisie en Tweede divisie volgen? In dat geval sluit je een Fox Sports abonnement af en betaal je daar bij Ziggo 17,95 euro per maand voor.

KPN Fox Sports

KPN Fox Sports 1 is al een lange tijd gratis bij het basispakket beschikbaar. Als je daar niet genoeg aan hebt, sluit je een abonnement af voor meer zenders. Bijvoorbeeld door voor Fox Sports Compleet te kiezen. Dan zie je niet alleen voetbal in Nederland, maar ook voetbalwedstrijden in de Bundesliga. Bovendien zijn er tal van andere topsporten inbegrepen om naar te kijken, zoals WTA-tennistoernooien. De kosten voor het KPN Fox Sports Compleet abonnement bedragen 12,99 euro per maand.

T-Mobile Fox Sports

T-Mobile TV voorziet in de mogelijkheid om gratis naar Fox Sports 1 te kijken. Daarnaast is er een Fox Sports Eredivisie pakket en een Fox Sports Compleet pakket beschikbaar. Voor het Eredivisiepakket betaal je per maand een bedrag van 7,50 euro. Wil je ook naar de Bundesliga kijken en naar wedstrijden in andere sporten? In dat geval kies je voor het Compleet pakket bij T-Mobile en betaal je daar een bedrag van 12,50 euro voor. T-Mobile heeft regelmatig acties, waarbij je gedurende de eerste maand niets betaalt voor Fox Sports of een lager bedrag.

Kijken via de App?

Kijk je het liefst online naar voetbalwedstrijden in de Eredivisie of Keuken Kampioen divisie? In dat geval is het natuurlijk handig om van Fox Sports zonder tv gebruik te maken. Je hoeft dan alleen maar na het afsluiten van een Fox Sports abonnement de app van de provider te installeren. Daarna heb je altijd en overal toegang met je Fox Sports abonnement tot de voetbalwedstrijden.

Laad meer