F1 TV PRO abonnement afsluiten

Ben je fan van Formule 1 dan wil je alle wedstrijden natuurlijk op de voet volgen en dat kan inclusief Nederlands commentaar met F1 TV Pro.

Glasvezel providers
Delta internet
Online internet en tv
F1 TV pro abonnement afsluiten

Optimale kwaliteit

F1 TV Pro abonnement afsluiten

Formule 1 live kijken kan met een F1 TV Pro abonnement, waarbij je verzekerd bent van optimale beeldkwaliteit. De Formule 1 is wereldwijd gezien het allergrootste spektakel op het gebied van races. Er zijn over de hele wereld ruim een half miljard fans die elke Grand Prix op de voet volgen. Alle Formule 1 sessies zijn via F1 TV gemakkelijk te volgen op verschillende manieren. Bijvoorbeeld via de app op je tablet of smartphone net als op je computer of met F1 TV streamen naar televisie.

LIVE OF ON DEMAND KIJKEN

F1 TV abonnement live en terugkijken

Heb je een training of kwalificatie gemist en wil je deze terugkijken? Of wil je een race uit het verleden herbeleven? Dat kan allemaal met een F1 TV Pro Nederland abonnement net als uiteraard het live volgen van alle sessies wat nog sensationeler is. Het abonnement maakt het mogelijk om op de baan van alle Grand Prix locaties elke keer weer alle spanning live mee te beleven. 

Maak het voor jezelf extra aantrekkelijk om live beelden te zien door mee te kijken met een van de twintig cockpitcamera’s. Kies je favoriete coureur om mee te rijden of beleef de race mee bij een concurrent aan boord. Zo is het eveneens mogelijk om twee concurrerende coureurs te volgen en in de gevechtsmodus naast elkaar te plaatsen. Je kan daarbij ook via onbewerkte boardradio live meeluisteren wat de coureur te vertellen heeft.

Formule 1 kijken inside story

F1 TV PRO betaling zonder creditcard met IDEAL?

Helaas voorziet F1 TV Pro niet in de optie om met IDEAL te betalen. Daarnaast is het niet mogelijk om zonder creditcard te betalen. Gelukkig is er een simpele oplossing om toch met IDEAL te betalen. Je kunt gemakkelijk een kosteloze virtuele prepaid creditcard verkrijgen via de Bunq bank. Dit betekent dat je niet hoeft te wachten op ontvangst van een fysieke kaart. Wat je simpelweg moet doen, is je Bunq virtuele creditcard voorzien van tegoed via IDEAL. Vervolgens koppel je deze virtuele kaart aan je F1 TV PRO account, waarna je direct live kunt genieten van de races.

Vraag kosteloos de virtuele creditcard aan via de Bunq app of website!

Alternatief: Gratis F1 TV Pro voor Viaplay abonnees

Je kunt ook een Viaplay abonnement overwegen, deze kun je wel met IDEAL betalen. Daarnaast krijg je bij een Viaplay abonnement afsluiten als bonus alleen in 2024 gratis toegang tot F1 TV PRO.

Historische races terugkijken

Heb je een abonnement afgesloten dan kan je op elk gewenst moment van de gelegenheid gebruikmaken om historische races terug te kijken. Dat kan vanaf het seizoen 1981 tot en met het afgelopen seizoen om telkens weer de geschiedenis op een unieke manier mee te beleven. Bovendien zie je vanaf het begin hoe de races zich ontwikkelen en doe je nog meer kennis op over de rijke geschiedenis.

F1 TV brengt fans naar de actie

F1 TV is een online platform dat opgericht is om fans naar de actie van elke Grand Prix te brengen. Als je naar de beelden kijkt, ervaar je het alsof je heel dichtbij bent en iedere draai en elk moment meebeleeft. De onbewerkte radiofeeds combineren met twintig camera’s aan boord van de racewagens. Je komt niet dichterbij de racestoel van een coureur tijdens een race dan via het perfecte beeld en geluid. 

Inzichtelijke statistieken en live timing

Het F1 TV abonnement heeft meer te bieden dan beeld en geluid, want je krijgt ook toegang tot alle belangrijke statistieken. Op deze manier heb je de mogelijkheid om je nog meer te verdiepen in de Formule 1 en je kennis te vergroten. Hierbij is er sprake van live timing met informatie over de leaderbord gegevens net als over het bandenverbruik om de slijtage van de banden op de voet te volgen. Live timing biedt tevens de gelegenheid om het schakelen te volgen en via de boardradio hoor je de tactieken van de teams.

Pluspunten en minpunten

Het F1 TV Pro abonnement voorziet zoals je ziet in allerlei voordelen met het live en on demand volgen van vrije trainingen, kwalificaties en races. Naast alle functionaliteiten die specifieke voordelen bieden, zoals het aan boord meebeleven van de race, zijn er ook een aantal minpunten te benoemen. Om je inzicht te geven in de voordelen en nadelen zijn de pluspunten en minpunten van F1 TV Pro hieronder op een rijtje gezet.

Pluspunten:

 • Livestream van alle sessies op alle GP-circuits
 • Live meekijken met alle onboard camera’s
 • Gevechtsmodus cockpitcamera’s inschakelen
 • Live luisteren naar onbewerkte radiofeed
 • Live timing en statistieken (telemetriegegevens, driver tracker kaart, bandenverbruik)
 • Historische races bekijken
 • Kijken via F1 TV-App of online
 • Live kijken en herhalingen van F2, F3 en Porsche Supercup
 • Toegang tot exclusieve documentaires
 • Hoge beeldkwaliteit
 • Nederlands commentaar

Minpunten:

 • Livestreams en services alleen via F1 TV Pro abonnement
 • Betalen is alleen mogelijk met een creditcard, heb je deze niet? Kies dan voor een Viaplay abonnement.
 • Streamen maar op één apparaat tegelijk mogelijk, maar je kunt wel 6 apparaten registreren om mee te kijken.

Gratis live commentaar in het Nederlands

Uit onderzoek is gebleken dat Nederlanders het prettig vinden om bij het kijken naar de Formule 1 races Nederlands commentaar te horen. F1 TV is sinds kort vanaf Juni nu ook voorzien van commentaar in het Nederlands. Vind je het zelf ook fijner om naar de wedstrijden te kijken met Nederlands commentaar dan is dat nu dus mogelijk.

Nederlands commentaar door:
– Allard Kalff
– Nelson Valkenburg
– Melroy Heemskerk

Er is ook een alternatieve mogelijkheid: je kunt het abonnement combineren met gratis live commentaar in het Nederlands van Olav Mol en Jack Plooij. De Belgischë audio rechten zijn in handen van Grand Prix Radio. Om te luisteren heb je een VPN nodig. Daarna hoef je alleen maar deze zender in te schakelen om live het Nederlandse commentaar te volgen. Je kunt hiervoor de Grand Prix Radio app instelleren. Je kunt het geluid van je TV dan gewoon uitzetten. Je kunt zelfs de vertraging instellen zodat het geluid beter gelijkloopt met het beeld op de TV.

Alternatief voor Formule 1 TV PRO

Het nadeel van Formule 1 TV PRO, is dat je alleen kunt betalen met een Visa of Mastercard, oftewel een creditcard. Het is niet mogelijk om te betalen met Ideal, Paypal, Amex of een prepaid creditcard. Je kunt wel betalen door middel van het koppelen van een betaalaccount aan je Google Play store of Apple store. Heb je geen creditcard of lukt het niet om te betalen? Dan is er nog een alternatief. Je kunt ook Formule 1 kijken Viaplay Nederland te bestellen. En dat kan wel door middel van een iDeal betaling.

Ontdek hier de Top 3 op F1 TV

Het is natuurlijk interessant om te weten wat het populairst is om naar te kijken op F1 TV. Er is wat dat betreft een Top 3 samengesteld met Inside Story, Inside Tracks en Chasing the dream. Inside Story is populair omdat je naar exclusieve teamradio luistert en de tactieken kan volgen. Inside Tracks voorziet in de mogelijkheid om vanuit het perspectief van coureurs klassieke races te beleven. Chasing the Dream biedt een inkijkje in de strijd die jonge sterren volgen om hun droom te bereiken.

Abonnement voor F1 TV afsluiten

Bij het afsluiten van een abonnement heb je natuurlijk te maken met bepaalde kosten. Een van de voordelen van het gebruikmaken van TV Pro is dat je alle F1 races live kan bekijken voor een lage prijs per jaar. Je krijgt er enorm veel plezier voor terug en waant je dichterbij de coureurs en de racemomenten dan ooit. Naast het Pro abonnement is er een ander type waarmee het mogelijk is om van alle F1-sessies herhalingen te streamen. De kosten zijn voor dit abonnement per jaar lager, maar je hebt dan geen optie om F1 live te kijken en dat is natuurlijk wel de bedoeling als je een echte fan bent.

Kosten F1 TV Pro abonnement

Dit abonnement kun je helaas niet meer per jaar betalen, dat was wat goedkoper. Nu kun je alleen nog het abonnement afsluiten welke je per maand betaalt. De kosten hiervoor zijn € 11,90. Je krijgt toegang tot alle livestreams, onboard camera’s en boardradio. Dit is het meest complete abonnement om maar niets te hoeven missen van de Formule 1.

Heeft deze pagina je geholpen?

Delen op:
Scroll naar boven