Een Frisse Start: T-Mobile Nederland wordt Odido

Odido internet

T-Mobile Nederland heeft onlangs een opvallende verandering ondergaan door zijn naam te wijzigen in Odido. Deze verrassende stap vormt de eerste fase van een potentieel groter plan, namelijk een beursgang. Deze verschuiving werd ingezet door de huidige eigenaren, private-equityinvesteerders Apax en Warburg Pincus, die in 2022 het netwerk overnamen van Deutsche Telekom. Ze behouden echter gedurende vijf jaar het recht om de merknamen ‘T-Mobile’ en ‘Tele2’ te gebruiken. De keuze voor de nieuwe naam Odido is strategisch en gericht op het benadrukken van toekomstbestendige diensten, met een speciale focus op internetsnelheid en tv-pakketten.

Odido Transformeert T-Mobile naar een Nieuwe Horizon

Terwijl de Nederlandse merken Tele2, Simpel en Ben voorlopig ongewijzigd blijven, heeft T-Mobile nu een transformatie ondergaan en staat het bekend als Odido. Deze herbenoeming omvat tevens de herinrichting van meer dan honderd telecomwinkels, met als doel het aanbieden van diensten met supersnelle internetsnelheden en uitgebreide tv-pakketten. Odido heeft zich gecommitteerd aan het aanbieden van onbeperkte pakketten, met prijzen beginnend bij 27,50 euro per maand. Wat internetsnelheden betreft, zijn er diverse opties beschikbaar, waaronder pakketten met snelheden tot 1 Gbit per seconde. Bovendien belooft Odido uitgebreide tv-opties voor zijn klanten, waardoor entertainmentliefhebbers ruim verwend worden.

Kwaliteit en Service als Prioriteit

Het centrale streven van Odido is het leveren van snelle internetservices en uitgebreide tv-pakketten. Deze naamswijziging markeert de inleiding van hun nieuwe merkstrategie om zichzelf te profileren als een toonaangevende leverancier van dergelijke diensten voor de toekomst. De nadruk ligt op het bieden van de hoogste internetsnelheden en een scala aan tv-opties om tegemoet te komen aan de steeds groeiende behoeften van klanten.

Klanttevredenheid is een prioriteit voor Odido, en ze zijn vastbesloten om hoogwaardige klantenservice te bieden. Ze streven naar het behoud van bestaande klantenrelaties en het creëren van een positieve ervaring voor al hun klanten.

Heeft deze pagina je geholpen?

Delen op:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven