Delta biedt zeer snel glasvezel internet tot wel 8000 MB per seconde. Daarnaast is het ook mogelijk om naast Delta internet ook te kiezen voor interactieve TV en vast bellen. Delta levert vooral in Zeeland, maar levert nu ook buiten Zeeland via glasvezel haar diensten.

Delta internet & glasvezel postcodecheck

Is er DELTA glasvezel beschikbaar op mijn adres? Of wil je weten of het mogelijk is om op jouw adres gebruik te maken van Delta internet (en TV)? Gebruik de onderstaande knop om de Delta postcodecheck te doen en te zien of je binnen het servicegebied valt.

 
Delta internet

Delta alles-in-1 flexpakket samenstellen

Je kun met Delta kiezen voor het alles-in-1 pakket, maar je kunt ook zelf je pakket samenstellen via het flexpakket. Zo kun je bijvoorbeeld alleen kiezen voor het razendsnelle Delta internet, of voor alleen internet en interactieve TV. De basis internetsnelheid in het flexpakket is maar liefst 150 MB per seconde. Zo kun je met hele gezin tegelijk streamen, Netflixen en surfen. Voeg je ook Delta TV toe aan je pakket, dan kun je kiezen tussen 50+, 90+ of 120+ zenders en daarnaast kun je ook nog kiezen uit aanvullende zenderpakketten.

Doe de Delta postcodecheck om te zien of je kunt profiteren van de voordelige Delta alles in 1 pakketten of om te zien of Delta glasvezel beschikbaar is op jouw postcode.

Heeft deze pagina je geholpen?

Delen op:
Scroll naar top