Cashback actie Internet & TV bij Online.nl

Online cashback korting internet

Bestel internet en TV of alleen internet bij Online.nl en ontvang € 60,- cashback!

Stap gratis over en profiteer van de voordelen van ONLINE:

Betrouwbaar KPN-netwerk
Supersnel internet tot 500 MB/s
Meer dan 80 TV zenders, waarvan de meeste HD
ESPN Compleet 1, 2, 3 en 4
Begin gemist, opnemen en TV gemist
Onderweg met de app TV kijken
Gratis WiFi modem
Gratis overstapservice

Nu extra voordelig!

Maak gebruik van de cashback actie en profiteer ook nog eens van de eerste 6 maanden extra korting als je kiest voor glasvezel. Met ONLINE heb je het meest complete pakket met standaard meer TV, snel internet en voordelig bellen. Vergeleken met andere providers is het abonnement van ONLINE zeer zerp geprijsd.

ONLINE internet postcodecheck

Wil je weten welke internetsnelheid bij jou in de buurt mogelijk is? Doe de postcodecheck en vergelijk alle providers voor de beste prijs en de hoogste internetsnelheid.

Over deze provider

Online.nl is een jonge provider, maar met een lange geschiedenis. Vroeger ging deze provider onder de naam Euronet en Wanadoo of Orange. ONLINE biedt internet, interactieve TV en bellen. De provider is in vergelijking met andere providers zeer voordelig. Ook met betrekking tot onbeperkt bellen kun je al voor € 10,- extra per maand onbeperkt bellen naar nummers in Nederland. Online.nl is een provider met alles-in-1 pakketten en glasvezel internet behoort ook tot de mogelijkheden. Hoewel glasvezel nog niet overal is aangelegd is er een zeer grote dekking.
Online.nl is opgericht in het jaar 1994 en is nu dus al meer dan 20 jaar operationeel. De provider heeft inmiddels een flink marktaandeel en bedient maandelijks honderdduizenden klanten.

Heeft deze pagina je geholpen?

Delen op:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven