Caiway glasvezel internet pakketten

Caiway is een provider die televisie, radio, interactieve televisie, internet en bellen levert. Deze provider is niet in heel Nederland actief, maar is in sommige regio’s een geliefde keuze. Waar de provider voorheen alleen via coax leverde, is het nu mogelijk om een alles in 1 pakket met Caiway glasvezel af te sluiten. Daarvoor gebruikt Caiway het netwerk van Delta, wat de zusteronderneming van deze provider is. Het bedrijf biedt verschillende pakketten aan.

Caiway pakketten

De keuze bij Caiway is uitgebreid qua pakketten. Over het algemeen hebben de abonnementen een looptijd van minimaal één jaar. De verbinding is altijd symmetrisch, wat betekent dat je downloadsnelheid net zo hoog is als je uploadsnelheid. Bij Caiway is het mogelijk om een snelheid vanaf 100 Mb tot 1000 Mb per seconde af te sluiten. Daarbij is het mogelijk te combineren tussen bijvoorbeeld alleen internet, glasvezel internet en televisie of kabeltelevisie met vast bellen. Er zijn daardoor heel wat mogelijkheden denkbaar.

Caiway internet

Caiway staat voor stabiel en veilig glasvezel internet. Voorheen werd het internet geleverd aan de hand van een coax-aansluiting, maar dit is tegenwoordig niet meer het geval. Vrijwel alle internet pakketten die het bedrijf nu aanbiedt, werken aan de hand van glasvezel. Daardoor is het mogelijk hoge snelheden te behalen op het eigen glasvezelnetwerk. De snelheden beginnen bij 100 Mb per seconde en lopen tot 1000 Mb per seconde. De download- en uploadsnelheid zijn altijd gelijk aan elkaar.

Caiway glasvezel

De meeste verbindingen bij Caiway verlopen tegenwoordig via glasvezel. Om dit mogelijk te maken, gebruikt de provider het netwerk van de zusteronderneming, Delta. Dankzij Delta Fiber is het mogelijk om een glasvezelverbinding bij Caiway af te sluiten. Het internet is razendsnel, ook in de buitengebieden. Het bedrijf is samen met Delta nog steeds bezig om het internet overal verder uit te breiden. Daardoor heeft het bedrijf een steeds groter glasvezelnetwerk en daarmee een groter bereik. 

Diensten van Caiway

Caiway biedt verschillende soorten diensten aan. Zo is het mogelijk om op de glasvezelverbinding een alles in één pakket af te sluiten. Je hebt dan de beschikking over glasvezel internet, telefonie (met gratis nummerbehoud) en interactieve televisie. Het nummerbehoud betekent dat je je huidige telefoonnummer van je vaste lijn kunt meenemen naar Caiway. Verder is het erg eenvoudig om de verbinding zelf aan te sluiten. Lukt dit niet? Dan staat er een monteur klaar om dit voor je te doen. Daarnaast biedt Caiway interactieve televisie waardoor je kunt opnemen, kijken en terugspoelen. Het aanbod is uit te breiden met een extra zenderpakket.

Caiway vergelijken met andere providers

Voordat je glasvezel van Caiway af gaat sluiten, is het altijd verstandig om van tevoren even te kijken wat het aanbod in de regio is. Naast Caiway zijn er namelijk ook andere providers zoals Delta, KPN of Odido Thuis. Vergelijk de verschillende providers om een goed beeld te krijgen van de aanbieders en de bijbehorende prijzen. Op die manier is het mogelijk fors te besparen op glasvezel internet, interactieve televisie en telefonie. 

Zenderpakket uitbreiden met extra zenders bij Caiway

Bij het standaardpakket van Caiway krijg je al een flink aantal zenders bij het televisiepakket. Toch kan het zijn dat je graag nog wat zenders toe wilt voegen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een pakket als Viaplay, zodat je ook voetbalwedstrijden in de Champions League en Formule 1 kunt kijken. Daarnaast biedt deze aanbieder ook zelf nog een aantal zenderpakketten aan die het bedrijf zelf heeft samengesteld. Zo is er een pakket voor kinderen, internationaal, Turks en dergelijke. Deze pakketten kun je gemakkelijk zelf aan- of uitzetten via de digitale klantomgeving van Caiway.

Aanbiedingen Caiway

Wil je niet te veel betalen voor je abonnement bij deze provider? Geen probleem, want er zijn regelmatig leuke Caiway aanbiedingen zodat je kunt profiteren van een mooi welkomstcadeau of een flinke korting op je abonnement. Zo kun je bijvoorbeeld een paar maanden tegen een verlaagd tarief gebruikmaken van deze diensten. Om deze reden is het verstandig altijd de laatste aanbiedingen in de gaten te houden. Zo kun je bijvoorbeeld korting krijgen als je niet kiest voor een eenjarig, maar een meerjarig contract.

Caiway acties

Caiway houdt regelmatig acties voor nieuwe klanten. Zo kun je een gratis cadeau krijgen als je een nieuw abonnement afsluit of krijg je maandelijks korting zolang je abonnement loopt. Voor nieuwe klanten gelden vaak acties waarmee je voor de eerste paar maanden tot wel 50 procent minder voor je abonnement betaalt. Zo kun je behoorlijk besparen op de kosten van een alles in 1 pakket. Bij andere acties krijg je bijvoorbeeld een gratis extra zenderpakket naar keuze.

Heeft deze pagina je geholpen?

Delen op:
Scroll naar boven