Beste alles in 1 provider

Als je op zoek bent naar de beste alles in 1 provider van 2022, dan ben je aan het juiste adres. We hebben alles voor je onder elkaar gezet, zodat je kunt zien wat het beste alles in 1 pakket voor jou is!

Beste alles in 1 provider

Beste alles in 1 pakketAlle providers bieden een alles in 1 pakket aan, maar welke provider is het beste? De inhoud van het pakket, de service en de kwaliteit verschillen per provider. Uiteindelijk zijn er twee alles-in-1 providers die het beste uit de test zijn gekomen. Dit zijn Freedom Internet en KPN Glasvezel. De klanten van deze twee providers zijn erg te spreken over telefonie-, internet en televisie kwaliteit. De providerwaardering van Freedom Internet scoort afgelopen kwartaal maar liefst een 9.7 voor DSL en 9.4 voor glasvezel en KPN Gasvezel komt daar erg in de buurt met een 8.7!

Welke pakket is het beste voor mij?

Een alles in 1 pakket provider biedt 3 vaste componenten aan:

Vast internet:
Hierbij biedt een provider een bepaalde upload en downloadsnelheid aan. Per provider is dit verschillend. Ook is er een keuze tussen glasvezel internet of ADSL internet.

Interactieve tv:
Een provider biedt verschillende mogelijkheden voor interactieve TV. Er zitten standaard zenders in het pakket, maar het is ook mogelijkheid om extra zenders te nemen. Denk hierbij aan verschillende sportkanalen, filmkanalen of andere extra kanalen. Ook bieden sommige providers aan dat je op je mobiel televisie kan kijken. Daarnaast bieden de meeste providers interactieve TV aan, daarmee heb je onder andere de mogelijkheid om programma’s op te nemen. Dus er zijn veel mogelijkheden en opties qua TV pakket.

Vaste telefonie:
Bij vaste telefonie heb je de mogelijkheid om je nummer te behouden (soms betaal je hiervoor en soms niet). Vele beginnen met een starttarief als je belt en daarna kost het een bepaald tarief per minuut.

Gebruik de alles-in-1 vergelijker

Uiteindelijk is de beste alles in 1 provider van 2022 voor iedereen anders, gelukkig kun je het beste alles in 1 pakket zelf samenstellen. Heb je liever supersnel internet en dus een iets duurder internetpakket, maar je vindt vaste telefonie helemaal niet belangrijk? Dan is dat ook mogelijk.

Denk ook goed na over wat je interactieve tv wensen zijn. Heb je de voorkeur aan heel veel zenders, of juist gewoon het basispakket. Heb je bijvoorbeeld wensen aan bepaalde premium kanalen? Denk dan aan Ziggo Sport Totaal, ESPN Eredivisie. Of wil je juist je favoriete zenders opnemen of zelfs terugkijken?

Als laatst is het belangrijk dat je goed bekijkt of je veel belt met de vaste telefoon of juist niet. Het verschil in de beltarieven tussen de beste alles in 1 providers is groot. Dus controleer dit goed of laat vast bellen achterwege.

Dus een alles in één pakket is erg persoonlijk. Gelukkig heeft Allesin1vergelijk voor jou een handige vergelijker gemaakt waar je alle providers kunt vergelijken op basis van je voorkeuren.

Wat zijn de voordelen van een alles in 1 pakket?

Als een provider drie diensten kan leveren op één adres kunnen ze de klanten kortingen aanbieden. Het merendeel van de alles in 1 pakketten zijn goedkoper dan losse componenten bij verschillende providers afnemen. Tevens is het ook een groot voordeel dat je makkelijk inzicht hebt over de kosten van je abonnement, je krijgt nu maar 1 factuur.

Soms bieden providers gratis cadeautjes aan! Denk aan bijvoorbeeld extra cashback, dit kan oplopen tot €50. Of je kunt profiteren van een extra groot aanbod zoals gratis extra sportzenders. Zo kun je bij Ziggo korting krijgen op het Viaplay abonnement om Formule 1 te kijken. En KPN & Online bieden gratis de eerste zender van ESPN aan.

Wat is de beste alles in 1 provider 2022?

Het is echt voor iedereen verschillend, dus kijk goed wat je wensen zijn. En ga vergelijken en kies zelf de beste alles in 1 provider in 2022 uit!

Heeft deze pagina je geholpen?

Delen op:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven