Bellen

Vast bellen

Je kunt bij je internet- of alles-in-1 abonnement ook kiezen voor vast bellen. Het is natuurlijk handig om thuis een huistelefoon te hebben en bereikbaar te zijn op een vast nummer, maar je zou ook kunnen kiezen voor om enkel mobiel bereikbaar te zijn. Dit scheelt weer wat in de maandelijkse kosten.

Wanneer je overstapt naar een andere provider kun je bijna altijd gratis je huidige vaste telefoonnummer behouden. Zo hoef je niet iedereen die je kent op de hoogte te brengen van een nieuw nummer. Bij het vergelijken van abonnementen waarbij vast bellen is inbegrepen kun je eenvoudig de prijzen per minuut bekijken.

Onbeperkt bellen

Youfone heeft één van de voordeligste tarieven per minuut namelijk € 0,09 per minuut, maar als je veel belt, dan is onbeperkt bellen waarschijnlijk goedkoper. Bij veel providers kun je onbeperkt bellen aanvinken om voor een vast bedrag per maand eindeloos lang te bellen.

Thuis bellen als onderdeel van alles-in-1

Vast bellen is meestal een onderdeel van een alles-in-1 pakket, of je kunt vast bellen nemen in combinatie met een internet abonnement. Bijna geen enkele provider biedt vast bellen als losse dienst aan. Daarnaast kan het voordeliger zijn om meerdere diensten bij één provider af te nemen. De meeste providers stimuleren dit namelijk door het bieden van extra’s en kortingen. In de vergelijker kun je makkelijk alles-in-1 pakketten met vast bellen vergelijken.

Sim only/Mobiel voordeel bij een alles-in-1 pakket

Ontvang nog meer voordeel door je alles-in-1 pakket te combineren met een Sim Only of mobiel abonnement van dezelfde provider. Wil je weten welke providers je kunt combineren om te profiteren van voordeel? Bekijk dan nu de combivoordelen en gebruik de vergelijker om internet of alles-in-1 te bestellen met combivoordeel.

Heeft deze pagina je geholpen?

Delen op:
Scroll naar boven