Sluit nu een alles-in-1 pakket af bij ONLINE.nl en ontvang € 30,- cashback!
De eerste 6 maanden profiteer je ook nog eens van € 15,- maandelijkse korting.

Betaal tijdelijk geen aansluitkosten!
Kortom een hele goede online alles-in-1 aanbieding!

Bestel nu jouw pakket met internet + TV (en bellen) bij ONLINE! Via deze actiepagina.

Bestel Alles-in-1 aanbieding van ONLINE

Bestel Online en maak gebruik van de gratis overstapservice en 100% installatiegarantie. Je krijgt ook nog eens de eerste 6 maanden € 15,- korting per maand. Al met al heb je met deze alles-in-1 aanbieding een voordelig alles-in-1 pakket waar je toch alles mee kunt. Kortom een super scherpe deal!

Maak nu gebruik van de aanbieding, voordat hij verloopt!

Ontdek de complete zekerheid van ONLINE

Je krijgt bij ONLINE.NL het meest complete TV pakket met meer dan 80 TV zenders en Fox Sports 1, 2 en 3. Je hebt hierbij ook nog live TV pauzeren, terugkijken en opnemen. Internetten doe je via het betrouwbare netwerk van KPN. Doe de postcodecheck om te zien wat de maximale downloadsnelheid is op jouw adres. Of er wel of niet een glasvezelaansluiting is maakt namelijk flink wat verschil in de maximale snelheid die je kunt behalen.
Profiteer van 100% installatiegarantie en de gratis overstapservice.

Stap gratis over en profiteer van de voordelen van ONLINE:

Betrouwbaar KPN-netwerk
Supersnel internet tot 200 MB/s
85 TV zenders, waarvan de meeste HD
Fox sports eredivisie 1, 2 en 3
Begin gemist, opnemen en TV gemist
Onderweg met de app TV kijken
Gratis WiFi modem
Gratis overstapservice

Gemaakte afspraken werden waargemaakt, snelle ondersteuning via mail, social media en telefoon.
Betrouwbare klant

Over deze provider

Online.nl is een jonge provider, maar met een lange geschiedenis. Vroeger ging deze provider onder de naam Euronet en Wanadoo of Orange. ONLINE biedt internet, interactieve TV en bellen. De provider is in vergelijking met andere providers zeer voordelig. Ook met betrekking tot onbeperkt bellen kun je al voor € 10,- extra per maand onbeperkt bellen naar nummers in Nederland. Online.nl is een provider met alles-in-1 pakketten en glasvezel internet behoort ook tot de mogelijkheden. Hoewel glasvezel nog niet overal is aangelegd is er een zeer grote dekking.
Online.nl is opgericht in het jaar 1994 en is nu dus al meer dan 20 jaar operationeel. De provider heeft inmiddels een flink marktaandeel en bedient maandelijks honderdduizenden klanten.