5 Tips om het juiste alles-in-1 pakket te kiezen

1. Kies de juiste internetsnelheid

speedtest alles-in-1Niets is vervelender dan dat je probeert om met een heel huishouden gebruik te maken van internet en dat alles continue hapert. Kijk dus goed naar de situatie thuis; hoeveel mensen maken gebruik van het internet tegelijkertijd, hoeveel apparaten staan er aangesloten op internet en gebruik je internet om hoge kwaliteit video te streamen bijvoorbeeld? Lees hier alles over de optimale downloadsnelheid voor jou.

2. Gebruik je postcode om het beste aanbod te bekijken

Door je postcode en huisnummer in te vullen in de alles-in-1 vergelijker, kun je zien welke pakketten het beste zijn om te nemen. Waar je woont bepaald namelijk onder andere of je gebruik kunt maken van het glasvezelnetwerk. Voor een optimale vergelijking vul je je gegevens dus even in.

3. Vergelijk de kosten voor extra TV-zenders

Kijk je bijvoorbeeld graag naar voetbal, golf of formule 1 racing? Dan is een extra zenderpakket zoals het ESPN-sports pakket handig om erbij te nemen en voor het live kijken van Formule 1 kun je ook de optie selecteren om Viaplay bij je TV abonnement te nemen. De prijzen en mogelijkheden voor extra zenders kun je direct in de vergelijker zien wanneer je de zenders aanvinkt die je graag wilt hebben. Ook extra zenders voor onder andere films, erotiek of geschiedenis kun je allemaal aanvinken. Zo weet je zeker dat de prijzen de totaalprijzen zijn en dat je de zenders in je pakket hebt zitten die je graag wilt bekijken.

4. Overweeg vast bellen en neem onbeperkt als je veel belt

Sommige mensen bellen alleen mobiel en nemen geen vaste telefonie. Zo kun je wel weer wat besparen. Toch zijn er ook veel mensen die het gemakkelijk vinden om op de vaste telefoon te bellen. Het is natuurlijk wel zo dat een mobiel niet altijd goed bereik heeft binnen, dus dan is een vaste telefoon een stuk makkelijker. Bel je heel veel met je vaste telefoon? Dan kun je onbeperkt vast bellen in NL overwegen. Je betaalt dan een vast bedrag per maand om onbeperkt te bellen. Dit kan stukken goedkoper zijn dan per minuut afrekenen.

5. Combineer Mobiel + Alles-in-1

Veel providers stimuleren dat je meer diensten gaat afnemen bij hen. Dit doen ze door middel van kortingen en extra’s. Wanneer je gaat kijken naar een alles-in-1 pakket kun je dus het beste eerst kijken naar alles-in-1 bij de provider waar je nu een mobiel abonnement hebt. Heb je bijvoorbeeld een Vodafone sim only of mobiel met abonnement en combineer je dat met Ziggo alles-in-1, dan ontvang je allerlei extra’s! Bekijk ook eens de combivoordelen pagina om meer combinaties met voordelen te bekijken. Bekijk dus eerst of je bij je huidige mobiele provider ook alles-in-1 kunt nemen.

Heeft deze pagina je geholpen?

Delen op:

1 gedachte over “5 Tips om het juiste alles-in-1 pakket te kiezen”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven